VIDEO O elevă din Solca și-a luat bătaie în stradă pentru că a întârziat la microbuz. Tânăra care s-a bătut la comandă a fost amendată cu 100 de lei

Ieri dimineață, în apropierea Liceului Tehnologic „Tomșa Vodă” din Solca, două eleve și-au rezolvat problemele luându-se la bătaie pe trotuar.

În presa locală se arată că dușmănia dintre cele două tinere a început cu o zi înainte de a se bate. Miercuri D.L., i-ar fi reproșat tinerei M.D.R. (15 ani), din localitatea Arbore, faptul că a întârziat la microbuz și din acest motiv mai mulți elevi au fost nevoiți să o aștepte. Pe urmă, cele două eleve s-au certat țipând și înjurându-se reciproc. La un moment dat acestea s-ar fi îmbrâncit, dar spiritele s-ar fi stins rapid fără a degenera la o bătaie, dar nu înainte ca D.L. s-o amenințe pe M.D.R..

În ziua următoare, D.L. s-a plâns unei prietene de ale ei, respectiv A.C. (14 ani), din localitatea Solca, care este elevă în clasa a VIII-a cu scopul de a o învăța de frică pe M.D.R..

În aceeași zi, A.C. a dat cu ochii de M.D.R. și fără a sta prea mult la discuții a luat-o la bătaie. Ceilalți tineri care se aflau în zonă au încercat să le despartă pe cele două eleve, în timp ce alții au pus mâna pe telefon și au filmat altercația.

Polițiștii au aflat în cele din urmă despre eveniment și i-au aplicat o amendă de 100 de lei bătăușei A.C..

Adauga comentariu