VIDEO O femeie care traversa nepăsătoare liniile de cale ferată din Gara Dolhască a fost la câteva milisecunde distanță de a fie spulberată de un marfar

Ieri, în Gara Dolhasca din județul Suceava a fost surprinsă o bătrână pe lângă care moartea a trecut milimetric. Femeia tocmai coborâse dintr-un tren de călători, iar în timp ce traversa liniile de cale ferată, nu a acordat prea multă atenție marfarului care se îndrepta spre ea. Deși mecanicul de locomotivă claxona disperat, aceasta trecea nepăsătoare. În ultimele milisecunde femeia a conștientizat pericolul și a făcut câțiva pași grăbiți.

Imediat ce a traversat linia de cale ferată, femeia s-a oprit și și-a făcut cruce mulțumindu-i probabil lui Dumnezeu că a scăpat nevătămată.

„DRAGILOR! Instruiți-vă pe voi și pe cei dragi vouă! NU TRAVERSAȚI CALEA FERATĂ FĂRĂ SĂ VĂ ASIGURAȚI! Astăzi, în așteptarea unui tren pentru a fi filmat, dinspre Suceava spre Pașcani se îndreaptă un tren al CFR Infrastructură după ce alt tren de călători părăsea gara Dolhasca. O persoană care coborâse din trenul de călători, bine înfofolită, se deplasa agale de pe peronul liniei 2 către peronul liniei 3. Cu o asigurare superficială, amplificată de plecarea trenului din gară, vede că nu vine nici un tren și continuă să traverseze liniile 2 și 3. Mecanicul de locomotivă de pe DA-168 a CFR Infrastructură, având obstrucționată vederea către peroanele gării Dolhasca, dă semnale încontinuu văzând persoana care s-a angajat la traversarea liniilor ferate. În timp ce mecanicul de locomotivă acționa insistent fluierul locomotivei, în ultimele zeci de milisecunde, persoana accelerează pasul și-așa molcom ajungând pe peronul liniei 3, întreagă, făcându-și cruce și probabil, speriată. Cu alea interne înghețate la interior, m-am dus la doamna și i-am recomandat ca data viitoare, când mai traversează calea ferată, să se asigure! A doua oară, nu cred că mai are șansa aceasta. Mi-a răspuns că a avut zile. Mi-a răspuns că cineva de Sus a văzut. Vă zic vouă: ASIGURAȚI-VĂ LA TRAVERSAREA CĂII FERATE! Fie că sunteți cu automobilul, fie că sunteți per pedes”, este mesajul transmis de către un cetățean care în momentul respectiv filma mersul trenurilor.

Adauga comentariu