VIDEO O femeie a fost bătută de mama ei și de un frate, băgată într-un sac și abandonată pe casa scării în care locuiește

Astăzi, in jurul orei 13.00 Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că o minoră ar fi fost găsită pe casa scarii unui bloc într-un sac din plastic. Persoana a fost găsită de către un echipaj de poliție având semne vitale, dar în stare de semiconștiență.

La fața locului a ajuns și o ambulanță, care a preluat-o pe femeie și a transportat-o la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate. La unitatea medicală persoana respectivă și-a revenit și este în afara oricărui pericol.

Investigațiile au scos la iveală faptul că victima nu era minoră, ci o femeie de 40 de ani cu grave probleme psihice si de dezvoltare fizică, prezentând fizionomia unui minor. Aceasta locuiește într-un apartament din cartierul Burdujeni împreună cu mama și fratele său de 37 de ani, ambii cu grave probleme psihice. Pe acest fond cei doi (mama și fiul) ar fi agresat victima, ar fi pus-o într-un sac și ar fi abandonat-o în scara blocului în care locuiesc.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă din cadrul SIC și laboratorul criminalistic mobil pentru efectuarea cercetărilor și stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului. De asemenea, a fost informată și DGASPC și unitatea medicală de specialitate pentru preluarea celor două persoane agresoare.

S-a întocmit un dosar penal, urmând să fie stabilită cu exactitate încadrarea juridică a faptelor în funcție de verificările care se fac la această oră.

Adauga comentariu