VIDEO O femeie scăpată de sub control a atacat un tânăr care a parcat pe un loc din cele șase locuri goale dintr-o parcare din cartierul Obcini. Incidentul s-a încheiat cu un dosar penal

Scene reprobabile au avut loc ieri într-o parcare din cartierul Obcini al municipiul Suceava. O femeie între două vârste, căreia îi sare repede țandăra, a agresat un tânăr nemulțumită de modul în care acesta a parcat.

Incidentul a avut loc în jurul orei 17.15, când un localnic de 24 de ani a parcat mașina pe un loc de parcare de pe strada Stațiunii. Ca de nicăieri a apărut în zona respectivă o șoferiță în vârstă de 48 de ani, care voia să parcheze taman pe locul respectiv, deși parcarea era aproape goală, din șapte locuri, doar două fiind ocupate.

Femeia, fie ea necăsătorită ori total neglijată de soț sau de vecinii care nu au dat niciodată doi bani pe ea, a început să urle ca leoaicele de pe National Geographic în perioada de împerechere. Probabil, „leoaica” noastră a pus ochii pe tânărul viril și a crezut că-i cade în plasă dacă urlă ca o descreierată, locul de parcare fiind de un pretext de atac.

Tentativa de cucerire a locului de parcare sau a tânărului viril nu a constat doar în țipete și înjurături. „Leoaica” s-a apropiat amenințător de junele, care filma nedumerit ploaia de înjurături și jigniri total nefondate. Ca și animalele de pradă, „leoaica neprihănită” a înșfăcat telefonul tânărului viril, probabil nemulțumită de  faptul că tehnicile sale de agățat ar putea deveni publice.   

Victima a reușit totuși să-și recupereze telefonul și a continuat să filmeze scena desprinsă dintr-un film indian de prost gust. „Leoaica” scăpată de sub control a fost apostrofată de la geamuri de un „leu” mai matur, care i-a cerut să oprească circul ieftin.

Femeia ignorată de sexul bărbătesc și-a continuat asaltul asupra tânărului viril și s-a apropiat amenințător la doar o palmă de fața junelui. Așteptând probabil să fie strânsă în brațe, „leoaica” și-a însemnat teritoriul cu damfuri din gură, aruncate cu abundență în fața tânărului, care începea să bată în retragere.    

La un moment dat, tânărul viril, speriat de mrejele femeii, a reacționat și a făcut-o pe aceasta: „hoașca dr*cu’”.

Total debusolată de faptul că atacul său nu a dat roade, „leoaica” i-a aplicat junelului un pumn la coaste și s-a retras cu coada între picioare spre autoturism, continuând tirada de jigniri și înjurături la adresa tânărului viril, care nu i-a căzut în plasă, amenințându-l totodată că nu-și va mai muta de acolo mașina niciodată. Printre altele, „leoaica” a făcut și o dezvăluire. În trecut, a fost bătută în aceeași parcare, după ce a încercat o altă cucerire, dar în același stil.

Victima de ieri, revindu-și din atacul „leoaicei”, a apelat la 112 și solicitat sprijinul unui echipaj de poliție.

La fața locului au ajuns doi polițiști, care au încercat să discute cu agresoarea, dar aceasta nu a dorit să-și mai încerce norocul și cu alți tinerei, nedeschizând ușa, dezamăgită încă o dată de refuzurile venite din partea sexului bărbătesc.

În acest caz, oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire sau alte  violențe”.

Comentarii

stan

03.12.2021 23:52
frumos scris 🤣

Adauga comentariu