VIDEO O parte dintre susținătorii Mafiei Lemnului de la Mănăstirea Humorului au fost amendați cu 4.250 de lei

Polițiștii suceveni au continuat verificările și investigațiile privind apelul efectuat prin serviciul 112 la data de 13 ianuarie 2021, prin care era anunțat faptul că mai multe autoturisme blochează un drum de pe raza localității Mănăstirea Humorului.

Două persoane s-au ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „împiedicare sau îngreunarea circulației rutiere”. În plus, oamenii legii au aplicat și opt amenzi în valoare totală de 4.250 de lei pentru „constituirea unui grup format din trei sau mai multe persoane, în scopul de a săvârși acțiuni ilicite, contrare ordinii și liniștii publice și normelor de conviețuire socială, precum și alte acte de încurajare sau sprijinire, sub orice formă, a unor astfel de grupuri de persoane, care incită la dezordinea socială”.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii de la Postului de Poliţie Mănăstirea Humorului, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,împiedicare sau îngreunare a circulației publice” și ,,amenințarea”.


Vă amintim că, la data de 13 ianuarie 2021, mai mulți indivizi au blocat circulația rutieră pe un drum din Mănăstirea Humorului pentru a-l împiedica pe activistul de mediu Daniel Bodnar să urmărească un transport de lemne suspect. Bodnar nu era singur în seara respectivă, ci cu mai mulți colaboratori.

Puhoiul de oameni care au blocat drumului i-au adresat injurii și amenințări activistului de mediu și au încercat să îi răstoarne autoturismul celui din urmă.

ALTE ȘTIRI DESPRE ACEST SUBIECT:

VIDEO Mafia lemnului și-a unit forțele și luptă împotriva politicienilor și activiștilor de mediu? Un puhoi de mașini l-a încolțit pe Daniel Bodnar la Poiana Micului: „Au spus că indiferent cine e, ei îi vor tăia pe toți, nu contează că-s deputați”

VIDEO cu momentul în care un puhoi de susținători ai Mafiei Lemnului încearcă să îi răstoarne mașina activistului de mediu Daniel Bodnar

 

Adauga comentariu