VIDEO O șoferiță de vârsta a treia a fost aproape de a produce o tragedie după ce a întors mașina în mijlocul drumului, pe linie continuă: „Păi ce, dumneata nu ai frână?”

O șoferiță trecută mult de prima tinerețe a demonstrat că nu are nici măcar un minimum de respect pentru ceilalți participanți la trafic. Aceasta a fost surprinsă în timp ce întoarce mașina în mijlocul drumului, pe linie continuă, obligând practic un alt șofer să se oprească pentru a evita producerea unui accident. Incidentul s-a petrecut astăzi, la amiază, pe raza comunei Arbore.

„O doamnă cam în vârstă de 70 ani, bine îmbrăcată, soțul la fel că era și el ca pasager. Ne întâlnim la Profi Loco, îi atrag atenția asupra greșelii și tot pe mine sare și ea și soțul că ... zice ...păi ce domnule, dumneata nu ai frână? Fain... și dacă nu aveam sau nu voiam să am? Nu sunt genul, sunt atent și previn, dar trebuia să-i fi dat o lecție și să mă fac prost sau să fac pe prostul. Previn pentru că e mai bine. O greșeală îți dă de lucru și de asta mă feresc, dar tupeul ei m-a dat pe spate...”, ne-a povestit șoferul implicat în accident.

Îi recomandăm șoferiței ca pe viitor să fie mai atentă sau mai bine să circule cu mijloace de transport în comun, e mai sigur atât pentru ea, dar mai ales pentru ceilalți participanți la trafic.

Adauga comentariu