VIDEO O șură, un garaj și un grajd din Volovăț s-au făcut scrum în urma unui incendiu izbucnit din cauza unui bec lăsat aprins în șură. Pompierii suceveni s-au luptat cu flăcările aproape trei ore

Aseară, în jurul orei 23.20, a fost anunțat un incendiu la o gospodărie din comuna Volovăț

La fața locului au intervenit militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuțî, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Volovăț, cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat o construcție anexă, corp comun, cu pericol de propagare la restul gospodăriei și la două locuințe aflate în imediata apropiere 

Incendiul a fost lichidat la ora 02.00.

Au ars șura, grajdul și un garaj, corp comun, pe o suprafață de aproximativ 150 metri pătrați. Au mai ars circa o tona de fân, șase metri cubi lemn de foc și altele. S-au degradat 40 metri pătrați din acoperișul unei bucătării de vară și un perete lateral al acestei construcții.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de instalația electrică de iluminat lăsată sub tensiune, mai exact un bec a fost lăsat aprins în șură.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit și bucătăria de vară ale proprietarului afectat, cât și cele două locuințe învecinate, cu bunurile aferente.

 

Adauga comentariu