VIDEO O ursoaică și puii săi au fost filmați cum se plimbau prin Câmpulung Moldovenesc

Aseară, un bărbat a filmat o ursoaică cu pui care se plimbă pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc.

De câteva zile, gospodăriile din municipiul Câmpulung Moldovenesc au devenit gazdă pentru mai mulți urși care sunt, cel mai probabil în căutare de hrană. Unul dintre localnicii care a fost păgubit de animalele sălbatice a povestit cum s-a derulat întâlnirea cu „Moș Martin”.

La data de 21 iunie 2019, o patrulă a Poliției Locale Câmpulung Moldovenesc s-a deplasat pe strada Giuseppe Verdi pentru a acorda sprijin unui cetățean până la îndepărtarea unei ursoaice cu pui din gospodăria acestuia. La fața locului se afla un echipaj al poliției municipale și unul de jandarmi, iar cu toții au reușit să îndepărteze ursul.

La data de 22 iunie 2019, în jurul orei 22.00, Poliția Locală Câmpulung Moldovenesc a fost informată de către Poliția municipală din localitate că există o sesizare la ISU cum că în zona Drumul Tătarilor și-a făcut aparița un urs, care cu o noapte în urmă a atacat și ucis o capră domestică aflată în gospodăria unui localnic.

În noaptea de 23 spre 24 iunie 2019, o patrulă a Poliției Locale din Câmpulung Moldovenesc s-a deplasat pe străzile Giuseppe Verdi, Drumul Tătarilor și Pârâul Mesteacăn, unde mai mulți cetățeni au reclamat faptul că în aceste zone au văzut o ursoaică cu pui. Zona a fost supravegheată de către polițiști în intervalul 22.00 – 04.30.

La data de 24 iunie 2019, la Primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc au fost înregistrate două sesizări prin care autoritățile locale au fost informate că în două gospodării din localitate au fost produse pagube de mai mulți urși.

Un câmpulungean a povestit cum s-a derulat întâlnirea cu „Moș Martin”. Urșii i-au atacat bărbatului animalele din bătătură.

Până în prezent, urșii au produs în Câmpulung Moldovenesc pagube de peste 3.500 de lei.

Adauga comentariu