VIDEO Pădurarul care l-a atacat pe activistul de mediu Tiberiu Boșutar a fost prins la volan având o alcoolemie de 0,87 mg/l

În această după – amiază, polițiștii din Moldovița l-au oprit în trafic pe pădurarul Ilie Drajmici. În urma controlului, agenții au observat că bărbatul mirosea a băuturi alcoolice, motiv pentru care l-au pus să sufle în aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că l-au dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele lui Ilie Drajmici a fost întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

În vara acestui an, activistul de mediu Tiberiu Boșutar, care a reclamat mai multe nereguli din pădurile Bucovinei, a fost atacat de un pădurar și un tânăr certat cu legea. Bărbatul era la marginea unei păduri din comuna Moldovița, unde făcea un live pe Facebook. La un moment dat, dintr-o mașină au coborât doi indivizi înarmați cu pari, care au lovit autoturismul lui Tiberiu Boșutar. Din fericire, nimeni nu a fost rănite.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, pădurarul Ilie Drajmici și Pavel Oblezniuc fiind reținuți pentru 24 de ore pentru distrugere și amenințare.

Adauga comentariu