VIDEO „Panterele” Spitalului Județean Suceava au fost trimise să întrerupă un interviu cu activistul de mediu Daniel Bodnar, victimă din nou a mafiei lemnului: „Când vine Flutur am voie să filmez?”

Paznicii Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava au fost trimiși să întrerupă, miercuri seară, un interviu cu activistul de mediu Daniel Bodnar în curtea unității medicale, se arată în cotidianul Știri Suceava.

Daniel Bodnar a ajuns la Unitatea de Primire a Urgențelor după ce a fost atacat de angajații unui gater din Mălini în timp ce urmărea un transport suspect de bușteni.

În timp ce Daniel Bodnar acorda un interviu jurnaliștilor în curtea spitalului, în zona fântânii arteziene, spre UPU, mai mulți paznici ai Spitalului Județean Suceava au intervenit și au întrerupt interviul, afirmând că ar fi nevoie de autorizație specială.

Întrebați de ce întrerup interviul, paznicii au spus că au fost trimiși de șeful lor. 

„M-o sunat șeful să vă scot afară”, a spus unul dintre paznici. 

Întrebați de ce la acțiunile electorale ale lui Gheorghe Flutur nu solicită autorizație specială pentru filmare, paznicii nu au oferit niciun răspuns.

Nu trebuie uitat faptul că reprezentanții mass-media sunt lasați, ba chiar invitați, să filmeze în curtea Spitalului Județean Suceava când conducerea unității spitalicești vrea să transmită mesaje cetățenilor sau când politicienii au chef să-și facă reclamă pe seama spitalului. „Șefii” nu sunt deranjați când armata de reprezentanții din presă, televiziune și radio, care în număr mare năvălește în curtea spitalului când costumații dau interviuri în curtea spitalului, dar sunt deranjați când doi, trei jurnaliști intervievează victima unui atac grav.

sursa material: www.stirisuceava.net

Adauga comentariu