VIDEO Patru bucovinence au lansat o colindă cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Printre acestea se numără una din cele mai îndrăgite voci din județ

Cu ocazia sărbătorilor iarnă ce se apropie cu pași repezi, patru cântărețe sucevence și-au unit vocile pentru ai colinda pe românii de pretutindeni.

„În pragul sărbătorilor de iarnă din acest an, ne-am gândit să materializăm prietenia noastră printr-un colind frumos, care să vă bucure inimile și să vă găsească în întâmpinarea unui nou an mai bun și mai prosper”, au transmis artistele.

Georgiana Pasailă este absolventă a Universității Naționale de Muzică din București, fiind o interpretă cu o vastă experiență muzicală și nu numai. De-a lungul carierei, Georgiana a dat dovadă de versatilitate și capacitate extraordinară de a se adapta fiecărui stili, dar și de multă creativitate și perseverență, în afara vieții artistice deținând un brand de succes de haine.

Alina Spataru a absolvit Universitatea  de Arte „George Enescu” din Iași cu rezultate impresionante, iar în prezent este masterand în cadrul aceleiași instituții universitare, la specializarea Muzicologie. Alina se află pe scenă de la vârsta de opt ani, având o carieră solistică de 14 ani, timp în care a învățat să își plieze capacitățile tehnice și timbrul vocal pe specificul oricărei zone stilistice din muzica populară românească.

Lavinia Jitaru este elevă a Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava și se distinge prin talentul ei. La vârsta de 16 ani, aceasta a obținut numeroase premii și aprecieri în cadrul celor mai mari concursuri din țară. Participarea ei la X Factor în 2020 a propulsat-o și i-au făcut cunoscute publicului capacitățile vocale uimitoare.

Ioana Prichici este de asemenea o elevă a Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava și, deși se află la începutul drumului artistic, dovedește multă ambiție și perseverență, promițând mari realizări în anii ce vor urma.

Adauga comentariu