VIDEO Pe terasa de la etajul V al Primăriei Suceava va fi amenajat un acoperiș verde: „Ne dorim să dezvoltăm aceste timpuri de acoperișuri verzi și la viitoarele construcții pe care le vom face”

În această dimineață, edilul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că pe terasa de la etajul V al Primăriei Suceava va fi amenajat un acoperiș verde.

„Vom amenaja un acoperiș verde pe terasa de la etajul V de la clădirea Primăriei. E un proiect european, cofinanțat de Uniunea Europeană în cadrul programului de cooperare teritorială URBACT III. Suntem parteneri aici cu orașele din Ungaria, Polonia, Irlanda, Italia, Olanda. Ca atare vom putea să facem o investiție de 38.948,50 de lei valoarea eligibilă, sigur, mai poate contribui și Primăria municipiului Suceava cu fonduri neeligibile și ne-am propus ca la etajul V să amenajăm un acoperiș verde pe terasa de la Primărie. Este un prim început. Ne dorim să dezvoltăm aceste timpuri de acoperișuri verzi și la viitoarele construcții pe care le vom face, viitoarele parcări subterane, chiar și supraterane”, a spus Ion Lungu.

Adauga comentariu