VIDEO Pietoni puși în pericol de un șofer ce a pus stăpânire cu mașina pe trotuar

Un șofer a dat dovadă că nu are respect pentru ceilalți participanți la trafic și mai ales pentru pietoni. Acesta și-a parcat mașina pe trotuar, blocând cu totul accesul oamenilor ce se deplasau pe jos. Mai mult, acesta a blocat și jumătate de bandă, îngreunând traficul rutier.

Bărbatul a mers să-și ia fiul de la Școala Creștină Filadelfia și s-a gândit că nu mai are rost să intre până în parcarea unității de învățământ ci să-și proptească mașina pe trotuarul de pe strada Narciselor. Cum, în jurul amiezii, traficul este extrem de aglomerat în acea zonă, individul s-a gândit să evite aglomerația și să-și lase autoturismul la „strada mare”.

El a blocat trotuarul și jumătate de bandă timp de câteva zeci de minute, timp în care șoferii au claxonat într-o veselie, iar pietonii au trebui să meargă pe partea carosabilă pentru a putea înainta.

Șoferul cu lipsă de respect pentru cei din jur s-a întors liniștit, însoțit de fiul său, s-a urcat în mașină și a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Într-un timp, cei de la Poliția Locală Suceava patrulau prin zonă și îi avertizau pe cei care parchează anapoda, însă în ultimul timp au evitat intersecția ce duce spre Școala și Liceul Filadelfia, probabil fiind ocupați cu păzirea bradului din centrul orașului.

Adauga comentariu