VIDEO Polițistele de la Fălticeni au stat ascunse pe după mașini, în timp ce un agent de pază de la RPG, aflat la plimbare, l-a imobilizat pe „Spartanul” cu sabie

Zilele trecute, un scandal monstru a avut loc în municipiul Fălticeni, unde un bărbat de 50 de ani, înarmat cu o sabie și un cuțit, a atacat un echipaj de poliție, precum și unul de la ambulanță.

Ion Stratulat, pe numele lui, a produs avarii atât la autospeciala de poliție, cât și la ambulanță. În cele din urmă, bărbatul a fost reținut și băgat în Arestul IPJ Suceava.

Din toată această poveste, eroine au fost scoase două polițiste care ar fi intervenit ca la carte și l-ar fi imobilizat și încătușat pe „Spartanul” înarmat cu o sabie. Laude au venit din toate părțile, de la IPJ Suceava, de la Poliția Română, însă evenimentele s-au desfășurat un pic diferit.

Polițistele, două tinere firave, au fost trimise să lupte cu un bărbat de 50 de ani înarmat cu o sabie și un cuțit. Una dintre ele a dispărut rapid din peisaj, în timp ce colega ei s-a ascuns pe după mașini de „Spartanul” scăpat de sub control.

Noroc lor a fost că prin zonă a trecut un agent de pază de la RPG, cu un fizic impresionant, care a reușit să-l pună la pământ pe Ion Stratulat. În scurt timp, și-a făcut și apariția una dintre polițiste care i-a pus cătușe scandalagiul. Colega ei nu pare să participe la încătușare nici măcar vizual, deși se lăuda că și-a ajutat partenera.

Alte știri pe această temă:

VIDEO Ce spun polițistele care l-au imobilizat pe individul care a atacat cu un cuțit o mașină de poliție și o ambulanță: „Voia să dea și în noi cu acel cuțit”

VIDEO JOS PĂLĂRIA! Cele două polițiste care l-au imobilizat pe individul care le-a atacat cu un cuțit și o sabie au fost felicitate de Poliția Română

VIDEO "Spartanul", care a atacat o mașină de poliție și o ambulanță cu un cuțit în Fălticeni, a fost reținut pentru 24 de ore: "Regret, fără să vreau!"

 

Comentarii

Florian Jipa

17.06.2020 19:00

Poate au fost avansate la apelul bocancilor...

Adauga comentariu