VIDEO Polițiștii nu au putut stabili cine a condus autoturismul care s-a răsturnat într-un șanț din Ipotești. Unul dintre bărbații găsiți în mașină era beat

La primele ore ale acestei dimineți, pe la ora 04.30, un autoturism s-a răsturnat pe cupolă, pe raza localității Ipotești.

Șoferul unui autoturism marca Volkswagen Golf, care se deplasa strada Mihai Viteazu din localitea Ipotești, dinspre municipiul Suceava, după o curbă la dreapta, înainte de Primăria Ipotești, a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat într-un șanț din afara drumului.

În urma accidentului rutier, cei doi bărbați din autoturism au fost răniți. Aceștia au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava.

În mașină se afla F.P. (25 de ani), din comuna Bosanci, și M.D. (21 de ani), din comuna Udești. 

F.P. a fost diagnosticat cu „halenă alcoolică, plăgi regiune palmară stângă”, în timp ce M.D. a fost diagnosticat cu „contuzie toraco-abdominală prin accident rutier, contuzie gambă dreaptă”.

Până în acest moment, polițiștii nu au putut stabili cine a condus autoturismul, așa ca au fost testați cu aparatul etilotest ambii tineri. În cazul lui F.P. rezultatul a fost negativ, iar în cazul lui M.D. rezultatul a fost de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare din culpă”.

Adauga comentariu