VIDEO Polițiștii suceveni au deschis o anchetă în cazul taximetristului cu grave probleme de comportament: „A început să o înjure, să o facă în toate felurile și să o amenințe că-i dă foc”

Un bărbat cu probleme grave de comportament a băgat spaima printre sucevenii, dar mai ales printre sucevence. Acesta lucrează ca taximetrist și obișnuiește să-și jignească, să-și amenințe și să-și agreseze verbal clienții. O femeie speriată de comportamentul taximetristului considerat destul de periculos a fost nevoită să sară din mașina acestuia de frică să nu pățească ceva.

„Nici bine nu s-a suit și șoferul a început să delireze cu tot felul de vorbe că-i urmărit, că-l caute să-l omoare și dacă ea îl apără. Ea inițial nu a băgat în seamă prea tare, i-a spus <<să vă apere soția dumneavoastră>>, după care a început să o înjure, să o facă în toate felurile și să o amenințe că-i dă foc. Nici nu a ajuns bine la sensul giratoriu din centru și s-a oprit pentru că era o coloană de mașini și a sărit din mașină, a fugit”, a povestit Marius Aluncăriței, soțul femeii.

Pe rețelele de socializare circulă un filmuleț cu taximetristul din care se poate observa că limbajul nu este unul potrivit existând suspiciuni cu privire la discernământul avut.

În baza acestor imagini și a comentariilor care circulă în spațiul online, Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Suceava a deschis o anchetă în acest caz.

„Având în vedere postările din spațiul public, pe anumite rețele de socializare, polițiștii s-au autosesizat și la ora actuală desfășoară verificări pentru a stabili situația de fapt în cazul taximetristului din municipiul Suceava”, a declarat comisarul șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Reprezentanții Primăriei municipiului Suceava i-au cerut taximetristului să repete testul psihologic care este obligatoriu pentru șoferi, numai că acest lucru nu a avut loc încă.

Comentarii

Bau-bau

03.08.2019 10:18

Ăsta până nu omoară vreo 2 oameni nu se sesizează nimeni 😡😡😡😡😡😡 țară de rahat 😡😡😡😡😡😡

Adauga comentariu