VIDEO Polițiștii suceveni habar n-au cine sunt cei care l-au jefuit pe valutistul Vasile Poenaru, chiar în buricul târgului, în urmă cu doi ani

În urmă cu mai bine de doi ani, municipiul Suceava a fost zguduit de un jaf comis în plină zi, chiar sub ochii trecătorilor, într-o parcare din zona Mărășești.

Chiar dacă au ridicat probe ADN, imagini de pe camerele de supraveghere și au audiat mai mulți martori, polițiștii suceveni habar nu au cine sunt cei care au comis jaful.

În dimineața zilei de 7 martie 2019, pe la ora 09.30, valutistul Vasile Poenaru, care își face veacul prin parcarea de la Piața Mare, a fost atacat în parcarea din spatele Alpha Bank de pe strada Mărășești, aflată peste drum de Catedrală.

Martorii au observat cum mai mulți indivizi au coborât dintr-un autoturism Renault de culoare negru, au spart portbagajul automobilului BMW ce aparține valutistului, iar din interior au furat o sacoșă cu bani, în care se afla suma de aproximativ 200.000 de euro.

În încercarea lor de a părăsi zona cât mai repede, hoții au lovit o altă mașină parcată în apropiere de mașina valutistului. Aceștia se pare că ar fi plecat spre cartierul George Enescu.

În zonă și-a făcut apariția o armată de polițiști care a adunat probe și indicii care să ducă la prinderea autorilor, însă de atunci și până în prezent, oamenii legii se învârt în cerc fără să dea de urma hoților.

 

Adauga comentariu