VIDEO Polițiștii suceveni l-au prins pe hoțul care a furat dispensere cu dezinfectant din blocurile din municipiul Suceava

Polițiștii suceveni l-au prins pe bărbatul care a furat un dispenser cu dezinfectant dintr-o scară de bloc din municipiul Suceava.

Ieri, polițiștii din municipiul Suceava s-au autosesizat cu privire la dispenserului cu dezinfectant furat dintr-o scară de bloc din oraș. Oamenii legii s-au folosit de imaginile apărute în presă, în care este filmat hoțul, un bărbat de aproximativ 30 – 35 de ani, atletic, îmbrăcat cu un hanorac cu glugă ce avea dungi orizontale.

În aceeași zi, pe la ora 18.30, polițiștii de la Secția din Burdujeni l-au identificat pe Marius Latiș (39 de ani), din municipiul Suceava, care avea la el o sticlă de plastic de 0,5 litri în care avea dezinfectant. Individul a recunoscut că a furat dezinfectant din mai multe dispensere din scările de bloc din zona în care locuiește.

Polițiștii au întocmit un dosar penal și i-au aplicat o amendă pentru că nu avea declarație pe proprie răspundere.


Vă amintim că ieri,  în spațiul public a apărut o filmare cu un hoț cu apucături ciudate.

O cameră video din scara unui bloc din Suceava a surprins momentul în care un cetățean folosește dezinfectantul pentru alte scopuri decât cel pentru care a fost amplasat în blocurile din oraș. Din imagini reiese faptul că individul că a intrat în respectiva scară de bloc special pentru a proba dezinfectantul din dispenser.

Acesta a intrat în bloc, s-a dus direct la dispenser, și-a pus o porție în palmă și pe urmă a dus mână spre față. Din filmare nu se poate observa clar dacă bărbatul introduce dezinfectantul în gură sau îl trage pe nas, dar sunetele pe care le scoate după ce consumă respective soluție dau impresia că i s-au desfundat căile respiratorii.

Când s-a întors cu fața spre cameră, nu pare să se strâmbe. Pe urmă, bărbatul s-a îndreptat spre ieșirea din bloc, dar după câteva secunde a revenit, a luat dispenserul cu totul și a plecat definitiv.

„Uite dezinfectantul, nu e dezinfectantul!

Oare să fi ascultat sfatul lui Trump referitor la injectarea cu dezinfectant?

Dacă recunoașteți personajul poate îl etichetați în postare să vedem dacă e bine, sănătos.🤒 Chiar nu e de glumit, se pare că îl gustă”, a spus viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.

 

Adauga comentariu