VIDEO Polițistul sucevean Ciprian Sfichi, care a fost lovit cu sabia în cap în timpul unei percheziții, a primit o plachetă și o emblemă din partea Grupului Polițiștilor din România: „Tu ești eroul din grup”

Astăzi, de Ziua Poliției Române, polițistul sucevean Ciprian Sfichi a fost vizitat de mai mulți colegi care fac parte din Grupul Polițiștilor din România, care i-au oferit o plachetă și o emblemă.

Momentul a fost unul extrem de emoționant, dar i-a adus un motiv în plus de luptă lui Ciprian Sfichi, polițistul de la SAS, care a fost lovit cu sabia în cap, în timpul unei percheziții efectuate la Rădăuți.

Ciprian Sfichi şi-a revenit ca prin minune după ce a fost lovit cu sabia în cap de către un interlop din Rădăuţi, în timpul unei percheziţii. La începutul lunii decembrie a anului 2017, poliţistul Ciprian Sfichi a fost operat de urgenţă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, de o echipă formată din zece medici, după ce a fost lovit violent cu sabia în cap de către un interlop al cărei locuinţă urma să o percheziţioneze.

Dan Ciprian Sfichi a fost internat şi operat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, după ce în dimineaţa zilei de 5 decembrie 2017 a fost rănit cu o sabie, de către un interlop, în timpul unei acţiuni. Bărbatul care l-a rănit se numeşte Alexandru Huţuleac şi are 28 de ani.

Huţuleac este cunoscut în zonă pentru implicarea într-un alt dosar, de trafic de droguri. În vara anului 2016, acesta a fost arestat împreună cu mai mulţi indivizi din zona Rădăuţi, după ce ar fi alimentat cu droguri peste 300 de tineri din Suceava.

Adauga comentariu