VIDEO Pompierii au salvat trei bărbați căzuți într-o râpă formată în urma ruperii unui mal din zona punții pietonale a râului Suceava, de pe raza localității Lisaura

Aseară, în jurul orei 22.00, pompierii suceveni au desfășurat o operațiune de salvare a trei persoane, pe raza localității Lisaura. Acestea se aflau în zona unei punți pietonale a râului Suceava, când a avut loc o rupere de mal, iar cele trei persoane au căzut în râpa formată, la o diferență de nivel de aproximativ cinci metri. 

Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială cu echipaj de pompieri alpiniști și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unei ambulanțe SAJ. 

Salvatorii, cu accesoriile din dotare, au coborât la victime și le-au monitorizat din punct de vedere medical. Ulterior, cei trei bărbați au fost extrași din râpă in siguranță, fiind conștienți și cooperanți. 

Doar unul dintre ei, care avea la o primă examinare un traumatism cranio-cerebral (TCC), a necesitat transport la spital, ceilalți doi neavând probleme medicale deosebite. 

Adauga comentariu