VIDEO Poveste de dragoste din Gura Humorului. Familia unei fete îndrăgostite a dat năvală în curtea familiei fostului iubit, care a îndrăznit să se joace cu inima fetei

Gura Humorului nu se lasă mai prejos decât Șcheia, când vine vorba despre sălbatici. Ieri, 2 iulie 2022, în curtea unei gospodării din Gura Humorului a avut loc o bătaie „sănătoasă”, cu fel și fel de obiecte contondente, printre care și topoare.

Așa cum rromii din Șcheia au arătat luna trecută că sunt iuți la mânie când e vorba de iubire, se pare că cei din Gura Humorului nu se diferă prea mult. Lupta de ieri ar fi pornit din cauza relației de concubinaj dintre doi tineri. Fata era din partea familiei agresoare, iar băiatul din familia proprietarilor gospodăriei. Cei doi tineri și-au declarat iubire pe termen nelimitat, dar, când au încercat să își croiască un viitor împreună, câștigând bani în străinătate, relația acestora a început să scârțâie. Deoarece părea că inima tânărului începuse se băta pentru o altă fată, iubita acestuia a luat decizia de a se întoarce acasă. Întoarsă din străinătate, în sânul familiei, tânără a început să își verse supărarea și dezamăgirea printre rude.

Văzând durerea ce-i apăsa sufletul fetei, familia acesteia a ales să îi facă o vizită celui ce trebuia să-i fie soț fetei suferinde. Deoarece știau că nu este frumos să mergi în vizită la cineva cu mâna goală, membrii familiei tineri au cules în grabă un „buchet” de topoare, țevi și alte obiecte contondente metalice. Ajunși în curtea familiei băiatului, între familia acestuia și familia fetei cu inima sfâșiată a început războiul.

Dragostea și respectul dintre cele două familii se poate observa prin loviturile aplicate, fie ele cu toporul, cu pumnul sau cu alte obiecte. Nici clasicul tras de păr nu a lipsit din scenariu.

După ce spiritele s-au mai liniștit, fiecare s-a dus la casa lui. Membrii celor două familii nu au vrut să implice Poliția în povestea lor de dragoste. Așa se face că, până în această dimineață polițiștii nu au știut despre acest eveniment. Oamenii legii au început cercetările abia după ce au văzut filmarea de mai jos pe Facebook. 

Deși până în acest moment nu a fost depusă nicio plângere, oamenii legii au întocmit totuși un dosar penal pentru „violare de domiciliu” și „lovirea sau alte violențe”.

Vom vedea ce va urma...


Vă amintim despre o poveste de dragoste din Șcheia. Acolo dragostea a fost transmită prin intermediul coaselor:

Clipe de coșmar trăite de o familie domiciliată în cea mai bogată comună a Sucevei. Mai mulți rromi înarmați cu coase și bâte au dat năvală în curtea fostei concubine a unuia dintre scandalagii

Sălbaticii înarmați cu coase și bâte, care au dat năvală pentru o familie din Șcheia, au fost reținuți pentru 24 de ore

Cei cinci rromi înarmați cu coase și bâte, care au năvălit peste o familie din Șcheia, sunt liberi. Aceștia au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile

sursa video: Facebook/ Reyan Elif

Adauga comentariu