VIDEO Practicile comuniste de intimidare pentru stăpânirea parcărilor de pe domeniul public continuă în Suceava. Un obcinar a fost surprins ridicând ștergătoare în încercarea de a inspira frică

Obiceiurile comuniste de a rezerva ilegal locurile de parcare din municipiul Suceava nu au dispărut. Nesimțiții care se bat cu pumnii în piept susținând că au locurile lor de parcare moștenite din străbuni, continuă să ocupe spațiile cu lădițe sau alte obiecte, să ridice stergătoare (în unele cazuri zgâriind capota), să rupă ștergătoare, să zgârie mașini și să taie cauciucuri. Acești tupeiști care put a comunism trăiesc cu convingerea că doar ei pot parca pe domeniul public, iar ceilalți nu au decât să-și înghesuie mașinile în locuințe.

Astăzi, vă vom prezenta metoda unui individ, mândru că a moștenit un loc de parcare în cartierul Obcini, de a încerca să transmită mesaje de intimidare celor care îndrăznesc să parcheze pe locul său.

La data de 4 iulie 2021, în jurul orei 02.30, cetățeanul căruia i s-au ridicat ștergătoarele și-a parcat autoturismul pe singurul loc liber din apropierea blocului în care locuiește. Trebuie menționat faptul că, locul pe care l-a ocupat a fost liber de circa trei zile. Trei zile în care nimeni nu a îndrăznit să parcheze în acel loc, probabil de frica moștenitorului comunist cu tricou roșu pe care-l veți vedea în filmarea de mai jos.

La aceeași dată, pe la ora 17.00, succesorul locului de parcare moștenit din tată-n fiu a ajuns acasă. Supărat de faptul că locul în care s-a obișnuit să-și parcheze autoturismul este ocupat, individul nu a stat mult pe gânduri și fără a avea vreo reținere a atins fără niciun drept autoturismul străin, ridicându-i ștergătoarele în mod abuziv.

Pe urmă, obcinarul cu atitudine de comunist și-a dus sarsanalele într-o boxă pe care probabil a moștenit-o odată cu locul de parcare. Boxa respectivă se află în locul în care constructorii blocului au amenajat ieșirea/intrarea secundară în clădire. În timp ce își plimba calabalâcul, individul a aruncat mai multe priviri ranchiunoase spre autoturismul care îi ocupa locul de parcare, probabil gândindu-se la alte moduri de răzbunare. 

Într-un final bărbatul supărat s-a dus în blocul în care locuiește, prin intrarea principală, semn că probabil intrarea secundară îi aparține și nu mai face legătura cu scara blocului.

Trebuie subliniat și faptul că în parbrizul autoturismului căruia i-au fost ridicate ștergătoarele se afla un număr de telefon. Dar, sălbaticul din Obcini ori nu știe să folosească telefonul, ori spera să rămână anonim. 


Alte știri privind concesionarea locurilor de parcare în stil comunist:

Legea junglei în parcările din Suceava. Un cetățean și-a găsit mașina cu cauciucurile tăiate doar pentru că a parcat pe locul „rezervat” de un vecin

Un sălbatic din cartierul Obcini a răsturnat un sac de moloz pe o mașină străină zonei pentru că a fost lăsată pe locul său de parcare concesionat ilegal

Tupeu și nesimțire pe o persoană juridică care rezervă ilegal un loc de parcare pentru a-și avea mașina „8+1” sub geam

Un inspector de la Primăria Suceava și un moșneag cu șlițul deschis, care se laudă că a dat șpagă în comunism, au pus stăpânire pe o parcare din George Enescu

Sucevenii și-au făcut singuri parcări private prin „plantarea” de calaburi, cărămizi, jaloane sau cauciucuri

 

Comentarii

Pihureac

06.07.2021 01:19

Va mai indic eu cel putin 5-6 prosti de genul asta, pe Zamca, zona" fantana verde"! 

Adauga comentariu