VIDEO Preotul Mazarache susține că moartea bebelușului pe care l-a botezat nu i se datorează, iar raportul IML îi este favorabil: „Au fost patru medici legişti, doi de la spital şi doi pe care i-am adus eu ca experţi”

Preotul Alexandu Mazarache a declarat joi, pentru AGERPRES, că raportul medico-legal îi este favorabil, dar nu ar fi trebuit să fie public, pentru că ancheta nu a fost încă finalizată.



Acesta se consideră nevinovat şi, după o pauză de trei luni, a revenit în biserică şi slujeşte din nou.

„Eu n-am dat publicităţii niciun raport. Partea cealaltă a dat. Eu nu mi-am permis să fac asta chiar dacă erau probele indubitabil în favoarea mea. (...) Eu ştiu să fac un botez. N-a fost primul botez. (...) Nu numai că nu au spus că este bolnav, dar şi acum afirmă că copilul acesta a fost perfect sănătos, deşi IML arăta clar bolile de care suferea copilul. Vor să scoată pe toată lumea vinovată, mai puţin pe ei. Eu nu caut vina nimănui. (...) După declaraţiile tatălui, probabil raportul respectiv va merge la avizare la IML Iaşi, probabil aşa-i procedura, poate şi la Bucureşti. Dacă se va aviza acest raport, familia probabil va fi nemulţumită şi va cere contraexpertiză. (...) În cazul respectiv s-a filmat autopsia, totul la vedere, au fost patru medici legişti, doi de la spital şi doi pe care i-am adus eu ca experţi. (...) Avocatul mi-a spus că datele sunt confidenţiale, nu sunt publice, dosarul nu s-a încheiat”, a spus Mazarache.

sursa material: agerpres.ro

Alte știri despre acest subiect:

Medicii legiști susțin că moartea bebelușului căruia i s-a făcut rău în timpul botezului se datorează unei pneumonii


Adauga comentariu