VIDEO Primăria Suceava amenajează încă o bandă de circulație pe strada Ana Ipătescu. Trotuarul de lângă Parcul Central va fi anulat: „Ar trebui să fie finalizată în luna iulie, să nu prindem august, când este mai aglomerat”

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat faptul că, în încercarea de a fluidiza traficul, Primăria va efectua mai multe lucrări în intersecția străzii Ana Ipătescu cu strada Mitropoliei.

Mai exact, se dorește anularea trotuarului de pe partea cu Parcul Central al Sucevei și amenajarea unei benzi de circulație. De asemenea, strada Mitropoliei va deveni cu sens unic, iar pe lateral vor fi amenajate 37 de locuri noi de parcare.

„Acolo unde este acum trotuarul de lângă parc vrem să-l anulăm (pentru că se poate circula prin parc) și să facem banda de stocaj pentru Ipotești (stânga), cu o lungime de 126 de metri. Cei care vin de la giratoriu, din Centru, stau foarte mult acolo și se creează ambuteiaj”, a spus Lucian Harșovschi.

Momentan nu se știe cu exactitate când se va da startul lucrărilor, dar viceprimarul Sucevei speră ca acestea să fie finalizate până în luna august.

„Sperăm ca în 21 de zile să finalizeze lucrarea, pentru că este o zonă importantă. Ar trebui să fie finalizată în luna iulie, să nu prindem august, când este mai aglomerat”, a mai spus viceprimarul Sucevei.


 

 

Adauga comentariu