VIDEO Primăria Suceava cheltuie circa 4.000 de euro pentru a înfrumuseța ieșirea din Complexul Comercial Bazar, care are alei pietruite, tarabe ruginite, garduri sparte și buruieni din belșug

Conform SEAP, Primăria Suceava a atribuit direct un contract în valoare de 18.500 de lei (3.795,34 euro), fără TVA, pentru „REPARAȚII COAMĂ ÎNVELITOARE TABLĂ, SCĂRI ACCES STAȚIE TPL, ÎN COMPLEX COMERCIAL BAZAR”.

Descrierea achiziției este următoarea: „LUCRĂRI DE REPARAȚII COAMĂ ÎNVELITOARE TABLĂ CU VATĂ MINERALĂ ȘI SPUMĂ POLIURETANICĂ, INCLUSIV APLICARE SILICON LA ȘURUBURILE DE LA LUMINATOARE (80MP), SCĂRI ACCES STAȚIE TPL, ÎN COMPLEX COMERCIAL BAZAR, conform documentației anexate”.

În baza acestui contract, SC Con Bucovina SRL, din municipiul Suceava, va trebui să facă în așa fel încât ieșirea din Complexul Comercial Bazar să arate mai frumos decât în prezent.

Informațiile au fost preluate de pe www.e-licitatie.ro.

Trebuie menționat faptul că, deși municipalitatea s-a ocupat de partea estetică a gardului care împrejmuiește bazarul pe partea străzii principale, după gard cresc fel și fel de buruieni, sunt tarabe vechi și ruginite, alei pietruite și multă mizerie. Dacă gardul din apropierea străzii principale este unul ochios, pe care sunt ilustrate principalele monumente turistice din oraș, gardul din spatele bazarului și din laterala dinspre râul Suceava este de pe vremea comunismului. Acum, gardul pe care nu-l văd cetățenii care tranzitează zona din mașini este plin de găuri. Oamenii care au febră și nu sunt lăsați să intre prin principalele căi de acces în bazar o pot face fără a-i întreba cineva de sănătate strecurându-se prin gardul spart.

Mai multe nereguli din bazar și din apropierea lui au fost surprinse de către un reporter al cotidianului News Bucovina în acest weekend.

 

Adauga comentariu