VIDEO Primăria Suceava a cumpărat o autoplatformă pentru a ridica mașinile parcate neregulamentar

Mașinile parcate neregulamentar sunt o problemă des întâlnită în municipiul Suceava. În această privință Primăria Sucevei a cumpărat o autoplatformă pentru a ridica autovehiculele care îngreunează lucrările edilitare, cele care îngreunează colectarea deșeurilor sau cele care îngreunează traficul rutier.

„Primăria municipiului Suceava a luat decizia și a achiziționat prin licitație publică o autoplatformă de ridicat mașini. Această platformă va fi livrată de către cel care o furnizează cel mai târziu la sfârșitul lunii mai și cu această mașină vom ridica mașinile care sunt parcate neregulamentar, care vor stânjeni traficul și bineînțeles în acest sens lucrăm la un regulament pe care îl vom aproba în Consiliul Local, pentru că așa este normal să îi avertizăm pe oameni înainte că dacă vor încălca legislația mașina le va fi ridicată”, a spus Lucian Harșovschi, viceprimarul Sucevei.

În rândul sucevenilor, există cetățeni care sunt de acord cu această inițiativă a municipalității, dar sunt și cetățeni care contestă inițiativa menționând faptul că în oraș nu există locuri de parcare suficiente.

„Da, cel puțin în zona de trafic intens e foarte bună ideea asta. (...) Sunt pieton și pe mine mă deranjează”, a spus un pieton sucevean.

„Nu, nu. Să facă întâi locuri de parcare și pe urmă să ia măsuri restrictive”, a spus un sucevean care este șofer de 57 de ani.

Autovehiculele parcate neregulamentar vor fi ridicate de către Primăria Suceava cu sprijinul Poliției Locale. Cetățenii cărora li se vor ridica autovehiculele le vor putea recupera plătind o taxă. 

Adauga comentariu