VIDEO Primăria Suceava desființează construcțiile pe care localnicii le-au ridicat ilegal pe domeniul public

Primăria Suceava le vine de hac localnicilor care s-au servit fără niciun drept din domeniul public. Municipalitatea a început să îndepărteze toate construcțiile amplasate ilegal pe domeniul public. Ieri, aceștia au desființat adăpostul pentru câini construit ilegal de un localnic de pe strada Narciselor. Respectivul adăpost de animale era folosit și ca uscător și terasă.

„Toate spațiile amplasate ilegal pe domeniul public și privat al primăriei vor fi desființate, mai ales că unele sunt adevărate focare de infecție!

Am identificat pe str. Narciselor din cartierul Zamca un adăpost pentru câini, amplasat ilegal de către o persoană, care a pus stăpânire pe o suprafață ce nu îi aparține. 

Astăzi, împreună cu colegi din cadrul Direcției de Ecologizare, dar și cu cei de la Direcția Generală a Domeniului Public, precum și cu sprijinul Poliției Locale, am desființat adăpostul improvizat, am dus 11 câini la adăpostul de pe str. Energeticianului și am curățat întreaga zonă, care devenise un adevărat focar și pericol pentru suceveni. 

P.S.: Revin cu rugămintea către suceveni, și nu numai, de a nu mai abandona câinii pe străzile orașului și reamintesc că există posibilitatea de a-i duce la adăpost”, a transmis viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.

Adauga comentariu