VIDEO Primăria Suceava funcționează după principiul „Operația, reușită! Pacientul, mort!”. Certificatele de urbanism și autorizațiile de construire iar nu mai sunt publice, deși viceprimarul Harșovschi susținea că s-a rezolvat problema

La începutul săptămânii trecute, cotidianul online Ziar de Suceava atrăgea atenția asupra faptului că Primăria municipiului Suceava nu mai face publice certificatele de urbanism și autorizațiile de construire pe care le emite.

A doua zi, pe site-ul instituției au fost postate toate certificatele de urbanism și autorizațiile de construire, însă de atunci lucrurile au revenit la „normal”. Din data de 8 iunie 2021 și până astăzi, 16 iunie a.c., Primăria Suceava nu a mai făcut publice autorizațiile de construire și certificatele de urbanism emise.

La data de 9 iunie 2021, viceprimarul Lucian Harșovschi declara că problema s-a rezolvat, însă se pare că Primăria Suceava funcționează după principiul „Operația, reușită! Pacientul, mort!”.

„Am citit în fugă, între două întâlniri, că nu apăreau pe site-ul Primăriei anumite certificate de urbanism și autorizații de construcții. Bineînțeles, am discutat cu colegii mei și au avut un răspuns pertinent. Lucrurile deja s-au rezolvat. La sfârșitul acestei luni, vom veni și vom prezenta tot ce înseamnă electronic. De ieri (n.r. – 8 iunie 2021) după – amiază s-a rezolvat problema”, declara săptămâna trecută viceprimarul Lucian Harșovschi.

Probabil, colegii viceprimarului sucevean ar trebui să fie din nou impulsionați pentru a face publice certificatele de urbanism și autorizațiile de construire emise în ultima săptămână.

Adauga comentariu