VIDEO Primăria Suceava a implementat aplicația „Suceava Transport” pentru plata online a taxelor privind vehiculele de trafic greu, care traversează orașul

Primăria Suceava a implementat aplicația „Suceava Transport” care permite plata online a taxei pentru vehiculele de trafic greu, care traversează străzile municipiului supuse restricției de tonaj (>3,5 t).

„Acesta este un sistem nou, modern și ușor de accesat, care vine în ajutorul cetățenilor, scutindu-i de deplasarea până la ghișeele Primăriei și care permite achitarea taxei prin card bancar, cu generarea automată a autorizației. 

Aceasta poate fi folosită de pe dispozitive mobile (telefoane smart sau tablete), dotate cu sisteme de operare Android sau iOS.
Etapele utilizării aplicației:
📌Descarcă aplicația Suceava Transport din Magazin Play sau din AppStore. 
📌Creează un cont în aplicație, folosind un utilizator valid.
📌După autentificarea în aplicație, accesează interfața principală, care este formată din 2 tab-uri: Autorizații active și Istoric autorizații. 
📌Din interfața principală accesează meniul Setări, iar cu butonul ➕ se adaugă o nouă solicitare de autorizație.
📌Perioada pentru care se poate face solicitarea poate fi: zi, lună sau multiplu de zile/luni (fără a depăși anul calendaristic în curs).
📌Tipurile de transport care se pot selecta:
- aprovizionare magazine;
- materiale de construcții;
- tranzit.
📌După completarea tuturor informațiilor solicitate, într-un chenar la finalul solicitării se face un rezumat al acestora, care va indica și suma de plată.
📌După generarea unei noi autorizații, aceasta se va afișa în tab-ul Autorizații Active. 

http://primariasv.ro/portal/suceava/portal.nsf/AllByUNID?OpenView&GetPage=EEEFD746030563F7C22585B300440518

Pe site-ul primăriei pot fi regăsite toate informațiile cu privire la noua aplicație, pe care, vă îndemn să o folosiți cu încredere!

P.S. Lunar, în municipiul Suceava, se eliberează aproximativ 70 de autorizații speciale de transport”, a anunțat viceprimarul Lucian Harșovschi.

 

Adauga comentariu