VIDEO Primăria Suceava a început să ridice mașinile parcate anapoda pe strada Energeticianului de-a lungul parcării de la Iulius Mall

Lucian Harșovschi, viceprimarul municipiului Suceava, a prezentat pe pagina sa de Facebook ruta alternativă Suceava – Botoșani, peste Podul Unirii, care nu este foarte utilizată de către șoferii din oraș.

Viceprimarul Harșovschi a atras atenția și asupra faptului că Poliția Locală Suceava va ridica mașinile parcate neregulamentar pe strada Energeticianului, aflată pe laterala parcării complexului comercial Iulius Mall, pe malul râului Suceava.

„Din păcate, sunt unii care nu știu să respecte semnele de circulație. Pe strada Energeticianului sunt mașini care sunt parcate și blochează sensurile de mers. În momentul de față, alături de colegii de la Poliția Locală vom ridica aceste mașini în așa fel încât să nu mai fie probleme”, a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi.

Șoferii care folosesc ruta alternativă, peste Podul Unirii, din zona Mirăuți, pot ajunge la Iulius Mall în mai puțin de cinci minute.

Conform șefului Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei, ne-a arătat că astăzi au fost ridicate trei autoturisme de pe strada Energeticianului, iar alți șoferi și-au mutat singuri mașinile, nu înainte de a fi amendați de către polițiștii rutieri din cadrul Poliției Locale Suceava.

Adauga comentariu