VIDEO Primăria Suceava a înlăturat stâlpul din lemn, de pe strada Narciselor, care punea în pericol viața sucevenilor: „Aici vorbim de Romtelecom cu care noi avem o colaborare destul de anevoioasă în ultima perioadă”

Astăzi, Primăria municipiului Suceava a luat inițiativă și a înlăturat stâlpul de lemn care punea în pericol pietonii și participanții la traficul rutier de pe strada Narciselor.

Conform viceprimarului Sucevei, stâlpul în cauză aparținea Romtelekom-ului.

„Colegii mei de la iluminat au discutat în repetate rânduri cu proprietarii acestor stâlpi, vorbim de Romtelecom. Într-adevăr, Primăria municipiului Suceava administrează un oraș, dar trebuie spus clar că sunt foarte multe utilități, fie că vorbim de apă, canal, gaz, telefonie fixă, care nu țin de Primărie. Acestea țin de companiile de utilități și i-am notificat să își ia acest stâlp pentru că este un real pericol sau să îl repare. Bineînțeles că nu am avut cu cine sta de vorbă, aici vorbim de Romtelecom cu care noi avem o colaborare destul de anevoioasă în ultima perioadă. În ultimele șase luni sunt patru amenzi aplicate de Primărie, în valoare totală de 24.000 de lei pentru capacele de canal din infrastructura rutieră. Aici au spus că nu au ce să facă. Noi am înlăturat acest stâlp, îl ducem în baza Domeniului Public și vom aplica o măsură coercitivă pentru că așa este normal. Vreau să știe clar sucevenii că noi intervenim acolo unde este proprietatea noastră, unde trebuie să colaborăm cu ceilalți sau intervenim de urgență și dăm la o parte și aplicăm măsuri coercitive. Corect este ca sucevenii să semnalizeze Primăria municipiului Suceava. Este bun și Facebook-ului, suntem activi cu toții pe Facebook, dar vă aduc aminte că pe www.primariasv.ro se pot încărca reclamații, inclusiv fotografii și bineînțeles colegii mei le direcționează acolo unde este nevoie pentru a fi remediate în cât mai scurt timp”, a spus viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.

Adauga comentariu