VIDEO Primăria Suceava mută cununiile civile din beciul instituției în sediul Băncii Românești din centrul orașului: „Vrem să amenajăm un spațiu frumos”

În această dimineață primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat faptul că vrea să nu mai desfășoare activitățile de stare civilă în subsolul instituției, ci în sediul Băncii Românești din centrul municipiului reședință de județ.

MINUTUL 08.23

„Primăria municipiului Suceava caută de mult un sediu unde să mute starea civilă, având în vedere faptul că spațiul în care își desfășoară  ceremoniile de stare civilă este necorespunzător, acolo la subsolul Primăriei, am găsit o oportunitate. Primăria municipiului Suceava are un spațiu pe strada Nicolae Bălcescu, care a fost închiriat la Banca Românească. A expirat contractul de acolo și cu toată, mă rog, politețea le-am spus celor de la Banca Românească că nu mai putem prelungi contractul. Are nevoie Primăria de acest spațiu. Ca atare, vom muta serviciul de stare civilă acolo și am prins în poziția de rectificare pentru minimum bugetului local o sumă de 150.000 de lei pentru poiect și suma de 500.000 de lei pentru reparații. Deci vrem să amenajăm un sediu frumos. (...) Sper ca până în primăvară acest lucru să se întâmple, să putem da în funcțiune noua sală pentru ceremonii de căsătorie”, a spus Ion Lungu.  

 

 

Adauga comentariu