VIDEO Primarul din Moara îi compară pe oameni cu niște animale: „Deci, omul mergea ca un animal pe stradă”

În această săptămână, într-un interviu video realizat de NewsBucovina, primarul comunei Moara, Eduard Ferdinand Dziminschi i-a comparat pe oamenii din localitate cu niște animale. În timp ce se lăuda cu realizările sale la nivelul drumurilor, acesta a spus că: „În comuna Moara se circula ca animalele, scuzați expresia, dar nu aveai pe unde merge. Deci, omul mergea ca un animal pe stradă”.


Eduard Ferdinand Dziminschi este primarul care la mitingul lui Liviu Dragnea de la Dumbrăveni a avut un conflict cu un cetățean care l-ar fi acuzat pe fostul lider PSD că nu a făcut nimic. 

După respectivul eveniment, Dziminschi a spus reporterilor cotidianului Ziar de Suceava că individul cu care a avut conflictul i-ar fi băgat mâna în buzunar.

„Nu am îmbrâncit niciun tânăr eu. Ăla era o persoană, care era pe lângă mine și băga mâna prin buzunare. Dacă vă uitați cu atenție observați că nu ăsta e cel care a strigat <<nimic>>. Ăla a  venit și mi-a băgat mâna în buzunar și eu i-am zis pleacă mă de aici și nu mai băga mâna în buzunar. Asta a fost și atât. Încă mai era un domn lângă mine, care mi-a spus că nu e de la noi din sat, nu era din Dumbrăveni persoana respectivă. De la o nimica toată iese că i-am închis gura pentru că a strigat <<nimic>> și nu a strigat ăsta nimic, aici este problema. Dacă făceam ceva recunoșteam, capul plecat și tăceam din gură. El băga mâna în buzunar și i-am spus pleacă nu sta lângă mine. Atât i-am spus, pleacă de lângă mine”, a declarat primarul Eduard Dziminischi.

La scurt timp după ce primarul comunei Moara a spus că tânărul cu care a intrat în conflict i-a căutat prin buzunare, s-a aflat faptul că edilul aruncat niște minciuni ieftine presei pentru a încerca să nu pară vinovat. Persoana acuzată pe nedrept de furt a povestit pe pagina sa de Facebook ce s-a întâmplat. Atunci, noi am încercat din nou să luăm legătura cu primarului din Moara, dar acesta a zis că nu mai vrea să dea niciun fel de declarație pentru că scriem numai minciuni despre el.

sursa video: NewsBucovina, www.youtube.com

Adauga comentariu