VIDEO Primarul Fălticeniului, Cătălin Coman, cel care și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte PSD Suceava, la secția de vot: „Am votat mai puțin liste de partid și mai mult oameni de pe liste de partid”

În această dimineață, primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman (PSD), și-a exprimat votul pentru alegerile parlamentare.

Cătălin Coman și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte PSD Suceava, după ce a aflat faptul că bucureșteanul Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone, a fost ales să candideze pentru funcția de depustat PSD Suceava.

„Am votat mai puțin liste de partid și mai mult oameni de pe liste de partid. Am încercat să fiu obiectiv și am încercat să fiu responsabil pentru cetățenii mei din Fălticeni. (...) Datoria mea de primar este să aleg așa cum trebuie pentru fălticenenii mei, pentru municipiul Fălticeni. În acest context am analizat cu foarte multă atenție listele de partid și am votat atât la deputați cât și la senatori acele liste pe care se află acele persoane cu care sunt convins că voi face echipă bună în viitor pentru binele locuitorilor municipiului Fălticeni”, a spus Cătălin Coman.

sursa: newsbucovina.ro


Adauga comentariu