VIDEO Primarul Ion Lungu este mai interesat de peștele care-l așteaptă acasă decât de dezvoltarea Sucevei: „Se răcește peștele”

Joi, 25 martie 2021, ședința Consiliului Local Suceava a durat puțin peste 5 ore. Multe dintre cele 28 puncte de pe ordinea de zi, au fost importante pentru viitorul Sucevei: bugetul anului 2021, stabilirea comisiei care să elaboreze tema de proiectare pentru Parcul Șipote, PUZ-uri, decizii de demolare garaje pentru construcția de parcări supraetajate, program transport public metropolitan, regulament funcționare Teatru, regulament închiriere trotinete și multe altele. 

„Primarul Ion Lungu, inițiatorul proiectelor de HCL, în loc să fie energic și dispus să explice anomaliile din Bugetul Local sau din unele proiecte de hotărâre, s-a arătat plictisit, blazat și grobian, după 17 ani de când conduce Suceava fiind mai preocupat de faptul că era așteptat acasă, la masă, decât de viitorul Sucevenilor. În loc să avem o Administrație care să încurajeze dezbaterile și dialogul, am avut o nouă decepție. L-am cunoscut, din nou, pe adevăratul Ion Lungu, grăbit pentru că i se răcea peștele în farfurie. Acesta este adevăratul Ion Lungu! Adevăratul Ion Lungu este nepăsător la problemele reale ale Sucevenilor, este superficial, este grobian, ia în derâdere ședințele de Consiliu Local în care se dezbate viitorul orașului. Ion Lungu din campaniile electorale pupa mâna tuturor doamnelor cu care se întâlnea pe stradă, era plin de griji față de oameni, era preocupat de problemele lor reale și ne promitea modernizarea orașului. În 5 campanii electorale, falsul Ion Lungu a reușit să îi păcălească pe Suceveni după care, de fiecare dată, adevăratul Ion Lungu și-a intrat în rolul de frânar al modernizării Sucevei”, a declarat Dan Ioan Cușnir, președintele Organizației Municipale PSD Suceava și consilier local.

Primarul Ion Lungu a avut cel puțin trei intervenții în care a pus peștele care îl aștepta acasă, deasupra intereselor Sucevenilor:

-          „ Da domnule consilier, spuneți că se răcește peștele.”

-          „Hai că mai avem 3 subiecte! Voi nu aveți pește acasă, nu va așteaptă nimeni?”

-          „Se răcește peștele; s-a răcit!”

Edilul Suceava pare că era mai interesat de peștele care îl aștepta acasă în farfurie decât la bunăstarea sucevenilor, care l-au votat pentru al cincilea mandat.

Adauga comentariu