VIDEO Primarul Ion Lungu le cere polițiștilor locali, polițiștilor naționali și jandarmilor să îi amendeze pe sucevenii care nu poartă mască prin oraș: „Unde suntem sfidați, să fie oamenii amendați”

Astăzi, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a organizat o conferință de presă live pe pagina sa de Facebook. Respectiva conferință de presă a avut loc în cadrul Primăriei Suceava, dar reprezentanții mass-media nu au avut voie să participe pe motiv că situația privind coronavirusul este una destul de serioasă la nivelul municipiului. 

„Primăria Municipiului Suceava a solicitat săptămâna trecută Comitetului Județean pentru Situații de Urgență să fie obligatorie purtatul măștii, atât în spațiile închise și deschise, în cele aglomerate și neaglomerate. S-a aprobat acest lucru în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și fac un apel aici la cei care fac controale în acest scop, la Poliția Locală în primul rând, Poliția Națională, Jandarmeria, să fie foarte exigenți, foarte fermi și acolo unde suntem sfidați să fie oamenii amendați. Este un lucru prea serios ca să nu îl luăm în considerație. Aici discutăm de sănătatea sucevenilor, discutăm de viața sucevenilor”, a spus Ion Lungu.

MINUTUL 01.23

Zilele trecute s-a aflat faptul că edilul s-a izolat la domiciliu pentru că ar fi intrat în contact cu o persoană diagnosticată cu coronavirus. Deși săptămâna trecută Ion Lungu ar fi stat în casă, se pare că astăzi nu a mai vrut să respire aerul din locuința sa și s-a dus la Primăria Suceava pentru a transmite live conferința de presă din biroul său. Chiar dacă unii reprezentanți ai Primăriei au încercat să ascundă faptul că primarul s-a izolat la domiciliu, reprezentanții mass-media au aflat informațiile din alte surse.

Adauga comentariu