VIDEO Primarul PNL-ist Bogdan Loghin îi caudă nod în papură managerului Spitalului Rădăuți, care s-a descurcat exemplar în pandemia de coronavirus

Ieri, noul primar al municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin (membru PNL), a anunțat faptul că a început să facă controale la Spitalul Municipal Rădăuți. Conform acestuia, ar fi primit mai multe sesizări din partea cetățenilor și din partea unor angajați ai unității spitalicești.

MINUTUL 05.30

„În momentul în care mi se plâng cetățeni sau angajați de anumite nereguli, sunt obligat să iau unele măsuri. De aceea am semnat o dispoziție prin care o comisie de trei membri din primărie va efectua un control la spital. Se va controla tot ceea ce înseamnă angajări și modul cum s-au organizat acestea în anul 2020 și am cerut verificări, pentru că am avut unele reclamații care mi se par extrem de grave, pentru că e un atentat la siguranță, la toate gărzile care au fost făcute la spital și de ce personal au fost făcute. (...) Dacă va trebui să sesizez și alte instituții ale statului, Codul Penal nu este făcut doar pentru Loghin ori pentru x sau y.  Eu trebuie să respect exact ce scrie în Codul Penal. (...) Vreau să înțeleagă toată lumea că rădăuțenii au ales un mod de gândire nou, au ales modul de gândire al lui Bogdan Loghin. Vreau ca toată lumea, și mă refer în primul rând la instituțiile subordonate primăriei, să se alinieze în această direcție”, a spus Bogdan Loghin.

Edilul a mai spus că este nemulțumit de managerul spitalului menționat, Traian Andronache, pentru că ar apărea prea mult în mass-media și nu s-ar ocupa suficient de managementul unității spitalicești.

 

„În legătură cu declarațiile făcute de domnul primar ales, Bogdan Loghin, nu am avut timp să le urmăresc personal, însă mi s-a făcut un rezumat asupra afirmațiilor domniei sale. Vizavi de acestea pot să spun că spitalul rădăuțean a fost controlat, doar în ultimele șase luni, de peste 25 de ori, conform fișelor din registrul unic de control, iar la momentul când la spital va mai veni încă un control, îl așteptăm la fel cum le-am așteptat și pe celelalte. Așteptăm acest control, sperăm să se finalizeze cât mai repede, în așa manieră încât vizavi de afirmațiile făcute de domnul primar ales să se poată concluziona. Un singur lucru aș adăuga complementar, și anume faptul că nu am nici un fel de motiv să-mi dau demisia”, a spus Traian Andronache pentru Monitorul de Suceava.

 

 

 

Adauga comentariu