VIDEO Primarul PSD din Moara a mințit cu nerușinare. Tânărul acuzat că i-ar fi buzunărit pe colegii săi a fost agresat pentru că a „îndrăznit” să-l huiduiască pe Dragnea

Ștefan Petrencic a postat pe pagina sa de Facebook o filmare cu incidentul în care a fost implicat săptămâna trecută la Dumbrăveni, la conferința organizată de către cei de la PSD. Pe filmare se poate observa că tânărul a „îndrăznit” să-l huiduiască, extrem de timid, pe Liviu Dragnea, iar imediat pe el tăbărăsc trei indivizi, printre care se afla și primarul din comuna Moara, Eduard Ferdinand Dziminschi.

Petrencic este luat la întrebări, de ce face gălăgie și este trimis în afara sălii de sport. Acesta pur și simplu nu ripostează și spune că doar filmează și nu face nimic rău.

Reporterii Ziar de Suceava l-au contactat imediat după incident pe primarul Eduard Ferdinand Dziminschi, care a explicat că l-a luat la îmbrâncit pe Ștefan Petrencic pe motiv că l-ar fi prins cu mâna în buzunar. Am încercat din nou să luăm legătura cu edilul din Moara, însă astăzi a zis că nu mai vrea să dea niciun fel de declarație pentru că scriem numai minciuni despre el.

Noi ne recunoaștem vina și ne cerem iertare că am publicat explicațiile lui Dziminschi care erau doar niște minciuni de doi bani. Îi recomandăm lui Ștefan Petrencic să-l dea în judecată pe primarul din Moara, noi urmând a-i oferi toate probele necesare pentru a demonstra că a fost făcut hoț fără niciun motiv. PSD-istul Dziminschi ar fi putut să-și ceară scuze de la tânărul din Zvoriștea, nu de la noi, însă nu avem niciun fel de așteptări în ceea ce-l privește.

Adauga comentariu