VIDEO Principalul suspect în cazul jafului comis cu pistolul la cafeneaua din Iaslovăț a fost prins și dus la audieri de polițiști

În această seară, polițiștii l-au prins pe principalul suspect în cazul jafului de ieri seară de la cafeneaua din Iaslovăț, respectiv pe un tânăr de 21 de ani, din orașul Cajvana. Acesta a fost dus pentru audieri la sediul Poliției orașului Milișăuți, urmând cel mai probabil să fie reținut pentru 24 de ore.

Ieri seară, în jurul orei 20.30, Poliția orașului Milișăuți a fost anunțată prin 112 despre faptul că un bărbat care purta masca protecție a amenințat o vânzătoare dintr-o cafenea din comuna Iaslovăț și a furat circa 2.000 de lei din casa de marcat a localului.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, însă din primele verificări se pare că autorul jafului ar fi un tânăr de aproximativ 25 - 30 de ani. Acesta era îmbrăcat cu o geacă de iarnă și avea gluga trasă pe cap și purta mască de protecție, în momentul în care a intrat în cafenea. Individul a scos un pistol, care din imagini pare a fi o brichetă, o amenință pe vânzătoare și fură 2.000 lei din casa de marcat, după care a plecat din local.

Sursa foto: www.glasulsucevei.ro

 

Adauga comentariu