VIDEO „Profesioniștii”, care lucrează la podul de la Bazar, au plimbat astăzi o butelie

Muncitorii, care lucrează la podul de la Bazar, continuă să aibă două viteze, încet și foarte încet. Un cititor al cotidianului Ziar de Suceava ne-a pus la dispoziție o filmare, realizată astăzi, în care se poate vedea clar că aceștia nu prea se omoară cu munca și că doi dintre ei mai multă plimbă o butelie de ici – colo pentr a-și justifica prezența pe șantier.

Sucevenii s-au arătat extrem de nemulțumiți de ritmul lucrărilor de la podul de la Bazar, aceștia găsind în spațiul online mai multe soluții pe care Primăria le-ar fi putut pune în practică pentru a repara podul mult mai repede.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, care se află în fruntea orașului încă din 2004, fără să reușească să construiască un al doilea pod peste apa Sucevei, a ținut să precizeze că la podul de la Bazar se lucrează ca „în România” și că ar mai fi nevoie de mai multe poduri peste râul Suceava.

Acesta a mai menționat că lucrările de la pod la Bazar ar putea fi terminate la mijlocul lunii iunie 2019, însă depinde și de vremea care va ține sau nu cu muncitorii.

Adauga comentariu