VIDEO Protagonistul jafului armat de la cafeneaua din Iaslovăț a ajuns în arest. Acesta este reținut pentru 24 de ore

În această seară, Elisei Boca (21 de ani), din localitatea Cajvana, a ajuns în arestul IPJ Suceava. Acesta este protagonistul jafului armat din seara de 24 ianuarie 2021 de la o cafenea din Iaslovăț.

Deoarece cercetările polițiștilor au dus spre acest individ, oamenii legii l-au informat pe procurorului de caz că ar trebui să fie efectuată o percheziție la domiciliul tânărului. După ce solicitarea a ajuns în fața unui magistrat al Judecătoriei Suceava, percheziția a fost efectuată în această după-amiază. În momentul în care Elisei Boca a văzut că polițiștii au ajuns la ușa sa, acesta s-a urcat într-o mașină, în încercarea de a fugi. Spre ghinionul acestuia, polițiștii l-au interceptat și i-au pus cătușele la mâini.

Vă amintim faptul că în seara de 24 ianuarie 2021, în jurul orei 20.30, Poliția orașului Milișăuți a fost anunțată prin 112 despre faptul că un bărbat care purta masca protecție a amenințat o vânzătoare dintr-o cafenea din comuna Iaslovăț și a furat circa 2.000 de lei din casa de marcat a localului.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, însă din primele verificări se părea că autorul jafului ar fi un tânăr de aproximativ 25 - 30 de ani. Acesta era îmbrăcat cu o geacă de iarnă și avea gluga trasă pe cap și purta mască de protecție, în momentul în care a intrat în cafenea. Individul a scos un pistol, care din imagini pare a fi o brichetă, o amenință pe vânzătoare și fură 2.000 lei din casa de marcat, după care a plecat din local.

Până la urmă s-a stabilit faptul că individul a reușit să fure din casa de marcat a cafenelei suma de 1.386 de lei.

 

 

Adauga comentariu