VIDEO Protest organizat în târgul de Crăciun din centrul Sucevei față de tăierile barbare din pădurile seculare din România

Aseară, mai mulți tineri au protestat față de tăierile barbare din pădurile seculare din România. Protestul a avut loc în centrul municipiului Suceava, chiar în târgul de Crăciun.

Tot ieri, sute de oameni au protestat în faţa Ministerului Mediului din Viena, Austria, faţă de tăierea pădurilor din România, organizatorii cerând firmelor austriece responsabilizare.

Reprezentanţii Agent Green, organizatorii protestului, spun că au dus la Viena mesajul „Save Romanian Primary Forest”. Ei au organizat un protest în faţa Ministerului Mediului din Viena, la care participă sute de persoane.

„Protestatarii au ajuns la Ministerul Mediului din Viena cu mesajul: “SAVE ROMANIAN PRIMARY FORESTS” pentru că o serie de firme austriece toacă anual milioane de arbori din România şi ar trebui responsabilizate. Mulţumim Fridays for Future Vienna”, au scris reprezentanţii Agent Green pe Facebook.

Ei au postat și mai multe imagini pe pagina lor de Facebook:

Adauga comentariu