VIDEO Puhoiul de treceri pentru pietoni de pe strada Bogdan Vodă a fost trasat fără avizul Poliției

Cele nouă treceri pentru pietoni amplasate pe strada Bogdan Vodă din municipiul Suceava, care se întinde pe mai puțin de 200 de metri, au fost trasate fără avizul Poliției Rutiere. Pentru acest motiv, în luna august a acestui an, constructorul a fost amendat de către Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava cu 21 de puncte amendă, echivalentul a 3.045 de lei pentru lucrări necorespunzătoare.

„În urma controlului în teren efectuat în luna august 2018 polițiștii au comunicat constructorului deficiențele constatate, aplicând totodată sancțiuni contravenționale pentru efectuarea de lucrări fără avizul Poliției Rutiere și nesemnalizarea corespunzătoare a lucrărilor”, a declarat subinspectorul Corina Dumitraș de la Biroul de Presă al IPJ Suceava.

Strada Bogdan Vodă din municipiul Suceava a ajuns să cunoască asfaltul după mai bine de 40 de ani de zile în care mijloacele de transport trebuiau să circule pe o uliță acoperită cu pământ. Vara aceasta, strada din municipiul reședință de județ a fost asfaltată.

Pentru a realiza „minunea”, Primăria municipiului Suceava a pus la bătaie suma de 496.688 de lei fără TVA, contractul fiind adjudecat de firma SUCT SA Suceava cu 257.263 de lei fără TVA. Strada a fost asfaltată cu chiu cu vai zilele trecute, după ce, la începutul lunii septembrie, constructorul a anunțat că va termina totul în maximum două săptămâni.

În cele din urmă, cei de la SUCT SA Suceava au finalizat de asfaltat strada Bogdan Vodă, deși se poate vedea cu ochiul liber că lucrarea nu este una de foarte bună calitate. Interesant este faptul că pe această stradă, ce are o lungime puțin peste 150 de metri, au apărut nu mai puțin de nouă treceri pentru pietoni.

Oamenii care locuiesc pe strada respectivă sunt nemulțumiți de modul în care s-a asfaltat strada și de faptul că sunt foarte multe treceri pentru pietoni ale căror prezență nu este logică deoarece traficul rutier este unul redus.

Adauga comentariu