VIDEO Radarul neinscripționat al IPJ Suceava și-a schimbat culoarea după ce a fost implicat într-un accident rutier. Vezi cine a fost vinovat

Autospeciala radar neinscripționată Volkswagen Passat aflată în doatarea IPJ Suceava a revenit pe drumurile din județ cu o nouă culoare. Dacă până luna trecută mașina avea culoarea albastru închis, autospeciala a fost vopsită acum gri metalizat.

Polițiștii au luat decizia de a schimba culoarea mașinii după ce autospeciala a fost implicată într-un accident rutier, miercuri, 7 iulie, în localitatea Verești din județul Suceava.

Polițiștii suceveni căutau un Renault care a spart un baraj al polițiștilor din Botoșani și au identificat mașina pe un drum comunal din Prelipca. Autospeciala neinscripționată VW Passat i-a urmărit pe fugari până Verești, acolo unde polițiștii au intrat cu viteză într-o intersecție și au intrat în coliziune cu o mașină care circula pe drumul cu prioritate.

Momentul impactului a fost suprins de o cameră de supraveghere.

Autospeciala neinscripționată a intrat în service și săptămâna această s-a întors pe drumurile din județ cu o nouă înfățișare.

sursa material: stirisuceava.net

Adauga comentariu