VIDEO Război între un PNL-ist și un PSD-ist. Fostul director al DSV Suceava aduce acuzații grave actualului director

Acuzații grave lansate de doctorul Petrea Dulgheru, președintele Colegiului Medicilor Veterinari Suceava și fost director al DSVSA Suceava la adresa doctorului Dan Corneanu, actual director interimar al DSVSA Suceava.

În ultima vreme, doctorul Petrea Dulgheru l-a acuzat de mai multe nereguli pe doctorul Dan Corneanu, de la posibila săvârșire a unor fapte de natură penală până la grave probleme de comportament față de colegii de muncă.

Ultima acuzație pe care i-a adus-o fostul director al DSVSA Suceava actualului director interimar, este una în care îl învinuiește pe Dan Corneanu că ar fi săvârșit o faptă penală.

Petrea Dulgheru a întocmit un memoriu în care și-a menționat o parte din nemulțumirile sale care îl privesc pe Dan Corneanu. Respectivul memoriu, în care Dulgheru vorbește despre fapte ce au avut loc din 2011 până în prezent, a fost transmis conducerii Autorității Naționale Sanitare Veterinare.

Mai jos vă vom prezenta conținutul memoriilor, atașând și o copie a procesului verbal de contravenție care are legătura cu ultima acuzație adusă doctorului Dan Corneanu.

Ultimul memoriu pe care l-a trimis doctorul Petrea Dulgheru către ANSVSA.

„Domnule presedinte al Autorității Naționale Sanitar - Veterinare Robert Chioveanu,

Sunt dr. Petrea Dulgheru, președintele Colegiului Medicilor Veterinari Suceava și revin cu altă sesizare, la dumnevoastră, (care intră în sfera penalului) privind fapta săvârșită de directorul cu delegare al D.S.V.S.A. Suceava, șeful serviciului de control oficial și siguranța alimentelor dr. Nichita Adrian și soția acestuia Nichita Elvira.

În data de 14/08/2019 dr. Nichita Elvira, inspector în cadrul serviciului de control oficial și pentru siguranța alimentelor a fost trimisă în control, în orașul Vatra Dornei. Menționez că dr. Nichita Elvira nu era însoțită de un medic oficial, cum prevede legea. Era însoțită de dr. Balcan Alexandru angajat pe perioada determinată, ordin 64.  Au ajuns în control la unitatea S.C. EUROINTER SPORT S.R.L. unde au găsit unele deficiențe. Au întocmit nota de inspecție nr.0003229/14/09/2019. Nu a întocmit procesul verbal de contravenție Nichita Elvira, cum era corect, ci i-a dat dispoziție doamnei doctor Boca Felicia, medic oficial în Vatra Dornei, să încheie procesul verbal de contravenție. Agentul economic nu semnează procesul verbal, ci se adresează dr. Nichita Adrian, sef serviciu S.C.O.S.A.. Este invitat în data de luni 26/08/2019  între orele 9-10 la sediul D.S.V.S.A. Suceava. Doamna dr. Boca Felicia aproape terminase de scris procesul verbal. În acel moment este sunată de directorul D.S.V.S.A. Corneanu, care îi spune că îl are în față pe domnul Liviu Cepoi și că telefonul este dat pe speaker, pentru ca toți să audă  ce spune el. Îi transmite să modifice nota de inspecție care nu era întocmită de ea. De asemeni îi spune să facă ce știe cu procesul verbal. Să-l anuleze. Doamna doctor Boca Felicia a rămas blocată, cu procesul verbal neîncheiat. Are cinci luni de zile de când plânge, nu știe ce să facă. La directorul Corneanu, îi este frică să se ducă, procesul verbal nu-l poate anula și viața ei este un calvar. Am fost la birou pentru a preda situațiile de sfârșit de lună, la altă colegă. Am văzut-o plângând și am întrebat-o ce a pățit. Mi-a spus că îi este frică să-mi spună. După ce a părăsit biroul cu ochii in lacrimi, fără să știe ea, am tras repede la xerox procesul verbal, care nici astăzi  nu este încheiat. Vi-l trimit dumneavoastră domnule președinte Chioveanu. Este cutremurător cum un director încalcă legea umilind și anulând valoarea inspectorilor in D.S.V.S.A. Suceava, subminând autoritatea inspectorilor și implicit a instituției. Avem mai multe documente și înregistrări care vor apărea, daca va fi cazul. Conform Legii 180/2002 privind aprobarea O.G2/2001 privind regimul juridic al contravențiilor la art.32 pct.2, prevede – plângerea împreună cu dosarul cauzei se trimite de îndată judecătoriei în a cărei circumscripție a fost săvârșită fapta. Directorul Corneanu, împreună cu serviciul S.C.O.S.A., au blocat procesul verbal de 5000 lei si nu l-au trimis în instanță conform legii.

Când eram director, cu mari eforturi am reușit să aduc la D.S.V.S.A. Suceava un autolaborator special pregătit cu instalație de frig și congelare pentru transport probe în condiții de maximă securitate. Acest autolaborator era nou, în perfectă stare de funcționare 24 din 24 de ore disponibil pentru transport probe și produse biologice. De la sine putere a dat  acest autolaborator cu nr.SV 10 DBU unei doctorițe apropiate lui pentru a se plimba prin Rădăuți. A făcut acest abuz dar a indignat alți medici zonali care au raza de activitate de zece ori mai mare. Întreb cum poți lăsa D.S.V.S.A. Suceava fără acest autolaborator când România colcăie de pestă porcină africană. Cei care au făcut abuzuri sunt desemnați pe funcții de Corneanu pentru a le continua. Pentru o Românie normală condusă de liberali vă rog, încă o dată, verificați abuzurile de la Suceava și luați măsuri. Doresc răspuns la solicitările mele conform legii. Vă cunosc, vă respect, dar dacă la Suceava vor fi aceiași oameni care au batjocorit colegii și agenții economici în ultimii ani, voi fi obligat să merg personal la Primul ministru, la Președintele României, în presă și pe televiziuni.

De menționat că, în conferința de presă de astăzi, președintele Colegiului Medicilor Veterinari Suceava, doctorul Petrea Dulgheru a spus că, dacă Dan Corneanu nu va fi schimbat din funcție foarte repede, vor fi organizate proteste ale membrilor Colegiului în fața Prefecturii și Consiliului Județean precum și în fața DSVSA Suceava.”

Memoriul pe care l-a trimis anul trecut doctorul Petrea Dulgheru către ANSVSA

        „Sunt dr. Petrea Dulgheru presedintele colegiului medicilor Suceava, fost director executiv al D.S.V.S.A. Suceava in perioada 2005 -2013. Am venit director, sprijinit de P.N.L., in 27 mai 2005. In perioada cat am fost director am venit cu un program foarte bine stabilit pe etape si prioritati pe care l-am respectat ajungand in primele 3 D.S.V.uri din tara. La instalare am declarat ca voi respecta legea, voi fi impartial, obiectiv, voi promova competenta, voi fi un bun coleg, voi fi drept, pentru ca in viata am avut parte de multe nedreptati.

La bilantul Activitatii publicat in Monitorul de Suceava din 28 Mai 2012 se pot vedea toate realizarile mele. Oricand vi-l pot pune la dispozitie. In toamna lui 2012, desi aveam o activitate foarte buna, am fost obligat si amenintat de fostul presedinte A.N.S.V.S.A. Turcanu Mihai sa-mi dau demisia, deoarece Baisanu vrea sa-l aduca pe Ilisoi Octavian. Am spus ca imi dau demisia pe loc si plec acasa daca aduc un om cu experienta, competent sa tina D.S.V.S.A. Suceava in parametri buni la care, impreuna cu echipa si colegii, am muncit sa ajungem. Turcanu nu a facut acest lucru. L-a adus pe Ilisoi Octavian si au trecut la executarea mea prin toate mijloacele. Mi-au trimis controale, mi-au fabricat dosare penale. Eu am ramas acelasi om demn si curat, dar D.S.V.S.A. Suceava in cei sapte ani cu 25 de directori schimbati a ajuns intr-o situatie aproape nefuctionala, deoarece directorul cu delegare Corneanu Danut a transformat, in ultimii ani, aceasta institutie publica respectata intr-un S.R.L. propritatea lui si a celor care il sustin .

Cei care s-au opus (sau se opun) au fost executati. Ca presedinte al C.M.V. Suceava, la solicitarile colegilor care au avut de suferit, cer   demiterea directorului cu delegare al D.S.V.S.A. Suceava dr. Corneanu Danut din urmatoarele motive:

          1. Este cel mai violent medic veterinar din judetul Suceava si nu trebuia sa fie in fruntea acestei institutii. In iulie 2011 eram intr-o excursie, organizata prin colegiu in Europa. In orasul Franfurt, cand ne intorceam cu colegii de la masa, unde dr. Ciotau i-a spus ca are o datorie, de la excursia anterioara, Corneanu nu a zis nimic, iar in moment ce asteptam la un semafor, a venit miseleste prin spate, i-a aplicat un pumn in plina figura lui Ciotau, i-a crapat buza si i-a rupt un dinte din fata. Docturul Ciotau a vrut sa se duca la politia din Frankfurt, sa-l reclame. Daca Ciotau se ducea la politie Corneanu era arestat, deoarece legile pentru desfigurare in Germania sunt foarte dure. L-am rugat, toata noaptea, pe dr. Ciotau sa nu faca acest lucru, deoarece dr. Corneanu Danut s-a angajat ca, dupa intoarcerea in tara, o sa-i plateasca datoria si contravaloarea lucrarii dentare. Eu am plecat de la D.S.V. si am crezut ca a rezolvat problema. Surpriza! Au trecut 8 ani de atunci si nu i-a platit lucrarea, nu si-a cerut scuze si nici macar nu-l mai saluta pe dr. Ciotau.

Ii solicit de urgenta sa-i plateasca lucrarea stomatologica lui Ciotau si sa-si ceara scuze. Doctorul Ciotau a facut sesizare la A.N.S.V.S.A. Bucuresti, dar nu au luat nici o masura .

A fost un schimb de experienta la Campulung Moldovenesc si in prezenta colegilor si a prof. Savu, de la Bucuresti, l-a prins de gat pe directorul in functie Corduneanu Ioan l-a injurat si l-a izbit de toti peretii. A doua zi m-a chemat directorul Corduneanu la el si, cu lacrimi in ochi, mi-a spus ce a patit. In calitate de presedinte al C.M.V. Suceava am vrut sa reactionez. M-a rugat sa mai astept putin.

         2. Este un oportunist fara margini. Lucreaza in D.S.V.S.A. Suceava de peste 20 de ani. In toti acesti ani a fost numai sef, fie la igiena sau siguranta alimentelor, fie director. Atunci cand se schimbau guvernele, prin mijloacele cunoscute, trecea la partidul care venea la guvernare, ca victima a vechiului regim. Le spunea medicilor veterinari si agentilor economici vedeti ca directorii vin si pleaca, iar eu sunt vesnic aici. Prin oportunism, frica si teroare a facut ce a vrut in ultimii 20 de ani in judetul Suceava. L-a sapat pe directorul Leon Postolache, un director foarte bun. Prin manevre obscure l-a dat jos, iar in ajunul craciunului pe 22/12/2016 a intrat el director interimar  din partea P.N.L. In aceasta perioada l-a terorizat pe doctorul Corduneanu umilindu-l si a tras sforile la Bucuresti pentru a-si pastra functia. In saptamina mare pe 12/04/2017 datorita comportamentului mizerabil si a sesizarilor facute la P.S.D. Suceava, de diverse persoane, inclusiv de victima dr. Ciotau, este destituit si este nominalizat din partea P.S.D. dr. Corduneanu Ioan. In perioada 14/04/2017—28/03/2018, cat a fost Corduneanu Ioan director, a fost umilit in ultimul hal de Corneanu cu cei de la autoritate de la Bucuresti. A intrat si in sanul P.S.D.ului Suceava chiar la presedintele Stan. Inainte cu doua zile de a pleca la operatie la Cluj directorul Corduneanu m-a chemat si mi-a spus ca l-a terminat Corneanu si se asteapta sa fie schimbat. Cica si-ar fi cumparat postul de la P.S.D. Mi-a spus ca atunci cand consider eu ca trebuie sa spun ce a patit el cu Corneanu, sa spun. A plecat la operatie si a venit in sicriu.

La inmormintarea lui Corduneanu, la Falticeni, toti plangeam, eram afectati, iar Corneanu vesel se gudura pe langa Stan a sa-l puna director. Am fost personal la presedintele P.S.D. Stan si i-am spus cine este Corneanu, cum l-a torturat pe Corduneanu, cum i-a rupt dintii lui Ciotau. I-am spus sa puna pe altcineva, ca are de unde. Nici nu se racise Corduneanu de la P.S.D. si este nominalizat Corneanu director din partea P.S.D.ului, care cu un an inainte a fost director din partea P.N.L. Sunt convins ca acuma Corneanu cauta alt partid, dar de data aceasta nu se mai poate da victima.

         3. Conduce prin dictatura si teroare, iar acuma in D.S.V.S.A. Suceava este o stare tensionata in care toata lumea se teme de toata lumea. Functionarii publici sunt intr-un stres continuu, sunt pusi unii sa-i urmareasca pe ceilalti. Sunt multi colegi care spun ca de maine ar pleca pentru ca nu mai rezista. In moment ce a prins temporar functia a trecut la executia unor fuctionari publici cu experienta, competenti, bine pregatiti si- a pus pe functii oameni obedienti care nu au lucrat deloc in teren, unde se invata medicina veterinara adevarata. Asa a procedat cu dr. Semeniuc Vasile un medic veterinar foarte bine pregatit, cu experienta si personalitate. Atat Semeniuc cat si Corneanu au fost sefi de servicii cat eram eu director. Intr-o zi ma chemat la el in birou si mi-a spus ca l-a destituit pe Semeniuc Vasile si l-a pus pe Nichita Adrian. I-am spus ca l-a destituit pe cel mai pregatit om din D.S.V.S.A. Suceava, pentru ca este mai bun decat ei si-l eclipseaza, pentru ca nu executa comenzile abuzive. Fara motive l-a torturat pe Semeniuc pana la exterminare. La fel a procedat cu alta mare valoare, dr. Galan Dorin. L-a pus director adjunct si cand a vazut ca nu-i asculta orbeste comenzile l-a executat. La fel a procedat si cu dr. Popa numai ca acesta are colti de otel si inca mai rezista. M-a amenintat si pe mine ca daca nu stau in banca mea voi avea probleme. I-am spus ca sunt presedintele C.M.V. Suceava, ales de colegi, sunt puternic sa-i apar iar functia onorifica nu am cumparat-o ca el.

         4. Angajarile si promovarile in D.S.V.S.A. Suceava nu s-au facut tinindu-se cont de oamenii competenti si pregatiti care lucreaza de zeci de ani in aceasta institutie, pe bani putini pe perioada determinata si ei trebuiau sa aiba prioritate. Angajarile la fuctionari publici s-au facut prin transferuri, iar cei din interior au ramas tot pe perioada determinata. Datorita acestei politici, in laborator sectia de microbiologie alimentara nu a lucrat aproape 8 zile, in jurul datei 6 septembrie 2019, deoarece personalul din sectie angajat pe perioada determinata era in examen. A fost pusa in pericol siguranta alimentara inclusiv intrarea produselor alimentare in tara prin vama Siret neverificate. A fost incalcat ordinul 600/2018 privind codul controlului intern managerial al entitatilor publice care conform standardului 11 il obliga sa asigure continuitatea activitatii in sectia de microbiologie. Este inadmisibil ca o astfel de sectie sa fie oprita. La laborator sectia parazitologie era medic veterinar specialist instruit pentru care statul a cheltuit bani multi o data cu acreditarea metodelor in laborator. A lasat aproape doi ani parazitolgia fara medic specialist. A fost transferata la Sanatate animala, iar de acolo a fost transferata la siguranta alimentelor, unde sotul ii este sef. Sectia de parazitologie functionind o perioada cu medic angajat pe perioada determinata. Ce este grav este ca prin abuz Corneanu a dislocat un inginer agronom, Morosanu, bun specialist care raspundea de alimentele de origine nonanimala si a pus doi medici veterinari care trebuiau sa verifice faina, fructele, sucurile si altele. Cum este posibil sa organizezi un concurs pe un post de functionar public la identificare, sa ai functionar public pe perioada determinata la acest seviciu si sa nu candideze nimeni de frica. Iar acest post sa fie ocupat de o persoana care lucra la farmacie la vicepresedintele A.N.S.V.S.A. Ilisoi Octavian. Angajarile promavarile si transferurile s-au facut dupa cum a vrut Corneanu, sprijinit de cei trei muschetari. De multe ori pe langa lege.

          5. Seful Serviciului de control oficial si siguranta alimentelor din cadrul D.S.V.S.A. Suceava, mana dreapta a directorului Corneanu, dr. Nichita Adrian  si-a adus sotia ca subalterna cu abuzul directorului. Aceasta pleaca in controale pe teren, iar daca face abuzuri este analizata in famile de sot cu sprijinul directorului. Ce sansa are un agent economic in fata  unor abuzuri. Fisa de  evaluare a activitatii anuale a functionarilor publici este facuta si semnata de seful de serviciu. Intreb cum evalueaza in acest caz sotul pe sotie?

          6. Prin abuz s-a implicat in activitatea C.M.V. Suceava obligand medicii veterinari sa paraseasca colegiul. Este printre singurii directori din tara care a facut acest lucru.

A transmis, prin mail, de pe adresa oficiala a D.S.V.S.A. Suceava catre toti medicii veterinari de libera practica, sa nu se prezinte la pregatirea continua din data de 13 mai 2019 si la ziua medicului veterinar. Este un abuz fara margini pentru care trebuia sa-l dau in judecata. La alegerile de la colegiu din 6 septembrie a interzis medicilor veterinari angajati pe perioada determinata sa participe la vot. Aceste abuzuri intra in sfera penalului.

          7. La alegerile de sindicat din 12/01/2019 s-a implicat activ in influentarea alegerilor, dand o masa gratuita, incercand sa-i convinga sa-l voteze pe  Bruja Catalin  pentru a-si subordona sidicatul. Colegii functionari nu au mai cedat terorii si fricii, au ales corect pe Toporas Maricela presedinte si Lungu Luoana vicepresedinte. Pentru atitudinile corecte in apararea colegilor Lungu Luoana a fost  izolata in biroul nonconformistilor alaturi de inginerul Morosanu, caruia i-a spus, in sala de sedinta, anul trecut ca are capul prea mare mutandu-l in  biroul indezirabililor pentru a-i crea loc incorect lui Nechita Elvira, sotia sefului de serviciu. Dr. Lungu Luoana a fost scoasa din actiunile de inspectie si control, deoarece nu raspundea la comenzile incorecte date de Corneanu. Ce a facut Corneanu cu Lungu luoana, dupa ce a fost aleasa vicepresedinte la sindicat, este de neimaginat ce se intimpla in secolul 21 intr-o institutie publica din Romania. Lungu Luoana fost izolata, dupa cum am mai spus, nu a mai fost chemat de un an de zile la instruirile cu fuctionarii publici, de  seful de serviciu Lupes Cristian. Pentru a fi chemata la instruire a trebuit sa faca cerere. De fapt majoritatea notelor de control cu misiuni speciale au fost facute de Nechita Adrian si Bruja Catalin la solicitarea directorului Corneanu. Despre aceste misiuni speciale pot vorbi cei controlati.

          8. Comportamentul directorului Corneanu in decursul timpului fata de femei a fost de hartuire. Cand eram director, Corneanu era sef serviciu igiena si avea in subordine in D.S.V. trei femei, care zilnic veneau plangand la mine, spunandu-mi ca vor sa plece pentru ca nu mai rezista. Le-am ajutat sa plece in alte servicii. Le-am cerut sa depuna plangere, dar le-a fost frica, deorece el le spunea la toti ca directorii vin si pleaca, iar el este vesnic pe functie si ele tot cu el raman. Astazi consider ca puteti vorbi. Va dau un nume Lungu Luoana sa vorbesaca, sa spuna ce a patit.

          9. A obligat mai multi agenti economici sa vina la nunta si daca verificati mai mult ca sigur cred ca o parte din ei au mari restante la bugetul de stat, respectiv plata pentru activitatea de control pentru care D.S.V.ul a platit salariile medicilor veterinari, dar banii nu i-a incasat. Aici cred ca sunt sume foarte mari de incasat la bugetul de stat. Totodata autoritatea de control asupra celor care au fost la nunta este aproape nula.

          10. A dat o adresa catre A.J.V.P.S. Suceava, fondul Scorusu, prin care obliga medicii veterinari oficiali sa faca la mistretii, care intrau in consum public, examene trichineloscopice. Ne luptam de treizeci de ani sa educam vanatorii sa respecte legea, sa faca examenul prin digestie artificiala, singura metoda corecta, iar Corneanu, de la sine putere, a facut praf aceast activitate. La cursurile de pregatire continua din 14 februarie 2019 i-am ridicat aceasta problema. A spus ca el hotaraste in judetul Suceava. L-am avertizat ca incalca regulamentul european, iar daca apare boala la om este fapta penala. Dupa o luna de zile, in care toti gestionarii fondurilor de vanatoare au facut ce au vrut, au primit adrese ca trebuie sa faca examenul prin digestie artificiala. Medicii veterinari de libera practica si cei de la cabinetele veterinare nu au mai primit  aceasta adresa de indreptare a abuzului. Este posibil ca si astazi sa mai faca examene la mistreti cu microscopul. Datorita acestei adrese la laborator se fac tot mai putine examene prin digestie arificiala. Pericolul aparitiei unui episod de trichineloza este aproape.

          11. Cladirile D.S.V.ului sunt neintretinute. Daca doriti, mergeti sa vedeti cum arata fatada circumscriptiei sanitar veterinare din Vatra Dornei, precum si gazonul si cum aratau acum 7 ani. Mergeti la sediul D.S.V.S.A si vedeti cum arata coltul de sud est al acoperisului.

          12. Am primit pe mail o sesizare ca la Dornesti a functionat abatorul S.C. Agrolinevol din 2014 pana in 2017 a functionat fara autorizatie sanitara veterinara. In aceasta perioada ar fi vandut carcasa de vita, Corneanu raspundea de siguranta alimentelor. Sesizarea o am pe mail si v-o pot pune la dispozitie. Daca se confirma este foarte grav. In incheiere solicit Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare sa rezolve urgent problema la Suceava. Daca directorii sunt in continuare pusi politic atunci P.N.L.ul sa puna oameni competenti, care respecta legea, apara sanatatea oamenilor, a animalelor si siguranta alimentara. Daca noul director face la fel, voi reactiona pe masura.       Doresc normalitate si atmosfera de lucru normala in D.S.V.S.A. Suceava.”

La toate aceste acuzații, doctorul Dan Corneanu a răspuns atât printr-un comunicat scris, cât și verbal în urma unui apel efectuat de către reporterii cotidianului Ziar de Suceava.

Mai jos vă prezentăm precizările aduse de către Dan Corneanu privind ultimele acuzații ce i-au fost aduse, printre care și cele privind procesul verbal pe seama căruia Petrea Dulgheru îl acuză de fapte de natură penală.

„ 1 - echipa de control a fost legal constituita-Dr Elvira NICHITA,- inspector control oficial siguranta alimentelor - functionar public si dr Alexandru BALCAN- inspector cu atributii de control oficial siguranta alimentelor-angajat cf O.G. 42/2004;

  2 - operatorul economic nu a fost cooperant cu echipa de control, nu a semnat procesul verbal, a fost invitat la DSVSA Suceava unde a cerut si audienta la director;

  3 - am avut o discutie cu privire la actul de control si deficientele constatate;

  4 - dupa finalizarea discutiilor am solicitat, asa cum e normal, unele clarificari medicului oficial din Vatra Dornei dr Boca Felicia, care, a prezentat situatia, urmand ca in functie de antecedente (in ultimii 3 ani daca unitate a fost sanctionata, daca sunt riscuri asociate cu impact  asupra sigurantei alimentului etc) sa dispuna masuri, tinand cont de flexibilitatea Regulamentelor Europene, incepand de la sanctionarea cu avertisment pana la amenda, suspendarea sau interzicerea activitatii;

Operatorul economic fost invitat din nou la sediul CSVSA Vatra Dornei, nu s-a prezentat, si se vor dispune masuri cu sanctiunile implicite ce se vor comunica prin posta;

  5 - colegii din structurile de control oficial din DSVSA precum si colegii din structurile de control oficial din Circumscriptiile sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor oficiale din teritoriu au aceleasi drepturi si atributii – nu s-a subminat sub nicio forma autoritatea unora sau altora;

  6 - masina SV 10 DBU  a fost redistribuita pe zona Radauti, teritoriu cu o incarcatura foarte mare de unitati de productie - si la fel cu un numar foarte mare de probe ce se trimit in laboratorul DSVSA. De altfel se intentioneaza repartizarea de masini si altor circumscriptii din judet.”

Contactat telefonic, Dan Corneanu a negat acuzațiile care i-au fost aduse cu privire la reacțiile agresive pe care le-ar fi avut în trecut cu colegii de muncă cât și la acuzațiile privind modul de a-i conduce pe subalternii săi, precizat de Petrea Dulgheru.

Adauga comentariu