VIDEO Reacția primarului din Moara, cel care a îmbrâncit un tânăr la mitingul PSD de la Dumbrăveni: „Mi-a băgat mâna în buzunar”

Ieri, la conferința extraordinară pentru alegerea conducerii filialei PSD Suceava, a existat un conflict între liderul Liviu Dragnea și un tânăr, care i-a strigat că nu a făcut nimic.

În scurt timp, în apropiere a avut loc un alt scandal, în centrul căruia s-a aflat primarul comunei Moara, Eduard Dziminschi, care împreună cu alți doi bărbați au început să ia la brânci un tânăr ce părea destul de speriat.

Reporterii Ziar de Suceava l-au contactat pe edilul din Moara, Dziminschi explicând faptul că a încercat să-l îndepărteze pe tânărul respectiv deoarece i-ar fi băgat mâna în buzunar.

„Nu am îmbrâncit niciun tânăr eu. Ăla era o persoană, care era pe lângă mine și băga mâna prin buzunare. Dacă vă uitați cu atenție observați că nu ăsta e cel care a strigat <<nimic>>. Ăla a  venit și mi-a băgat mâna în buzunar și eu i-am zis pleacă mă de aici și nu mai băga mâna în buzunar. Asta a fost și atât. Încă mai era un domn lângă mine, care mi-a spus că nu e de la noi din sat, nu era din Dumbrăveni persoana respectivă. De la o nimica toată iese că i-am închis gura pentru că a strigat <<nimic>> și nu a strigat ăsta nimic, aici este problema. Dacă făceam ceva recunoșteam, capul plecat și tăceam din gură. El băga mâna în buzunar și i-am spus pleacă nu sta lângă mine. Atât i-am spus, pleacă de lângă mine”, a declarat primarul Eduard Dziminischi.

Tânărul agresat se pare că ar fi din comuna Zvoriștea. Acesta nu a vrut să discute cu mass – media, precizând că nu are nimic de spus.

Comentarii

GEORGE JUCAN

20.04.2019 19:54

o vorba batrineasca spune , nu tie rusine sa bagi mana in buzunar,sa ti fie tie rusine ca n ai nimic in buzunar 

Adauga comentariu