VIDEO Reacția şoferului în care era să intre teribilistul care a făcut depăşirea inconştientă de la Frasin: „Dacă în locul meu era o femeie sau alți începători s-ar fi putut întâmpla ceva grav”

Joi, 31 octombrie 2019, un șofer a fost filmat în timp ce s-a angajat într-o depășire periculoasă și forțează un alt șofer să iasă de pe carosabil. Pe urmă, șoferul cu apucături kamikaze a început să îi înjure și să îi ameninte cu bătaia pe ceilalți șoferi, ba mai mult, zicea că ar fi folosit asigurarea în caz de vreo tragedie.

Șoferul mașinii albe este Bogdan Pădurariu (41 de ani), din orașul Câmpulung Moldovenesc. În timpul liber, acesta este pilot și antrenor de drifturi.

Noi am luat legătura cu Bogdan Pădurariu pentru a-l întreba cum a văzut el acest eveniment, prin ochii unui șofer cu experiență atât în șofatul de zi cu zi, de pe drumurile patriei, cât și în cel de pe circuit.

„Circul foarte des pe stradă și se întâmplă de multe ori să am întâmplări mai puțin normale, dar individul acesta a depășit cam orice limită. (...) Nu îmi pot da seama de ce el încerca să treacă prin dreapta mea, eu să trec printre el și TIR. Nu am mai întâlnit așa ceva în viața mea. Se întâmplă să mai depășești, dar te tragi mai lângă  mașina pe care o depășești și vedem noi cum trecem. De asta mi-a fost și greu, am redus viteza și tot încercam, ori stânga ori dreapta, nu știam unde să mă duc. (...) Fiind pilot, nu mă sperii cu una cu două, plus că circul mult pe drumurile noastre și sunt oarecum obișnuit cu incidente de genul acesta. Dacă în locul meu era o femeie sau alți începători s-ar fi putut întâmpla ceva grav. (...) Cel mai șocat este că el încerca să treacă de mine prin dreapta, nu-mi imaginez nici acum ce a avut el în cap de s-a gândit la așa ceva. (...) Am ascultat și eu ce a spus prin stație li nu mi-a venit să cred ce atitudine proastă a avut”, ne-a spus Bogdan Pădurariu.

Bogdan Pădurariu susține faptul că în această situație a fost ajutat mai mult de experiența dobândită circulând zi de zi, decât de abilitățile de pilot.

„Nu neapărat pilotajul m-a ajutat, dar conduc foarte mult, am 200.000 de kilometrii doar cu mașina cu care eram”, a mai spus Bogdan Pădurariu.

Aceasta nu este singura întâmplare de acest gen, ce se petrecere pe drumurile din județul Suceava, și cu „Siguranță și Încredere” nici nu va fi nici ultima. 

Partea bună este că în urma acestei întâmplări nimeni nu a pățit nimic, în timp ce partea rea este că, mai mult ca sigur, șoferul Mercedes-ului nu va fi tras la răspundere pentru tupeul și inconștiența manifestată.

Cel mai probabil, polițiștii nu vor face nimic în acest caz pentru că imaginile nu au fost surprinse de o cameră omologată. Deci, dacă nu e omologată camera, nu există faptă, iar șoferul kamikaze nu are decât să își facă de cap pe ce drumuri vrea.

 

Comentarii

Barbusoi

04.11.2019 16:38

"Dacă în locul meu era o femeie sau alți începători s-ar fi putut întâmpla ceva grav." Adică ce vrei să spui? Femeile sunt șoferițe proaste?

Vlad P.

05.11.2019 16:31

Da. Nu e adevarat?

Adauga comentariu