VIDEO Recidivistul sucevean condamnat după ce a tâlhărit-o pe angajata unui magazin Profi din Burdujeni crede că a primit o pedeapsă prea aspră: „Este în primul rând una mult prea mare pentru ce a fost acolo”

Recidivistul sucevean Ștefan Semian (24 de ani) a transmis un mesaj video pe pagina sa de Facebook după ce a aflat că a fost condamnat la patru ani și opt luni de închisoare pentru săvârșirea, în stare de recidivă postexecutorie, a infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

Acesta a anunțat că va face apel în speranța de a-i fi înlocuită sentința în așa fel încât să nu ajungă după gratii. Individul susține că tâlhăria pe care a săvârșit-o a fost o înscenare.

„Prima decizie dată în înscenarea de la Profi de acum doi ani de zile. Am fost condamnat în primă instanță la patru ani și opt luni de închisoare cu executare de către doamna magistrat Zăgan Anca. Este o decizie judecătorească, nu comentez prea mult, însă ce vreau să spun este următorul lucru. Da, am făcut clipuri, am făcut postări, am spus adevărul pe Facebook, nu regret acest lucru pentru că este o metodă să mă apăr împotriva sistemului, prin metoda virtuală. Însă sper ca judecătorii de la Curtea de Apel să ia o decizie cât mai corectă, pentru că voi face apel, să ia o decizie cât mai corectă, una care să nu mă priveze de libertate. Nu sunt eu judecător, este adevărat, nu pot să comentez prea multe aspecte la adresa judecătorilor. Judecătorii sunt judecători, polițiștii sunt polițiști, nu îi putem pune și compara în aceeași oală, dar pedeapsa de patru ani și opt luni consider că este în primul rând una mult prea mare pentru ce a fost acolo. Una mult prea mare ținând cont că nu este un secret, se găsește pe internet, se găsește pe Google căutând în Codul Penal și citind, întâlnim pedepse de patru și opt luni de închisoare cu executare la anumiți criminali, violatori, deci este o pedeapsă care consider că a fost dată mult prea mare și totodată poate m-a pus într-o ipostază mult prea dură”, a spus Ștefan Semian.

Pentru mai multe informații privind fapta săvârșită care i-a atras individului condamnarea de aproape cinci ani de închisoare dați click AICI.

sursa foto/video: Facebook/ Stefan Semian

Alte știri despre acest subiect:

Tâlharul Ștefan Semian a fost condamnat la patru ani și opt luni de închisoare, după ce a furat dintr-un Profi și a lovit o angajată

Ghinionul a dat peste un tânăr care a furat o sticlă de NOROC

O rușine de hoț a fost lăsat liber de polițiști până când a tâlhărit angajata unui magazin

Rușinea de hoț care a lovit angajata unui magazin a fost pus în libertate

Un hoț a fost lăsat fără telefon de un tânăr pe care îl cunoștea din vedere, în timp ce-și servea cafeaua la „bomba” de la Albina

Adauga comentariu