VIDEO Sălbaticii din Moldovița, care au făcut un scandal monstru în fața liceului Vasile Cocea, au fost trimiși în judecată

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc i-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe inculpaţii Valentin Gabriel Vișoiu și Cornel Ștefan Vișoiu pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

În sarcina lui Valentin Gabriel Vișoiu s-a reţinut că, la data de 28 februarie 2020, la ora 13.00, în urma comportamentului agresiv verbal la adresa mai multor cadre didactice din cadrul Liceului „Vasile Cocea” din localitatea Moldoviţa, inculpatul V.V.G. a fost imobilizat de către agenţii de poliţie P.G.F., A.A.D. şi B.G.A. din cadrul Secţiei nr.14 de Poliţie Rurală Vama, moment în care aceştia au fost loviţi şi ameninţaţi de către acesta, creându-le o stare de temere.

În urma loviturilor primite, persoana vătămată P.G.F. a necesitat pentru vindecare un număr de 1 – 2 zile îngrijiri medicale , persoana vătămată A.A.D. a necesitat pentru vindecare un număr de 1 – 2 zile îngrijiri medicale, iar persoana vătămată B.A.G. a necesitat un număr de 1 – 2 zile îngrijiri medicale pentru vindecare.

În sarcina lui Cornel Ștefan Vișoiu s-a reţinut că, la data de 28 februarie 2020, la ora 13.00, în urma comportamentului agresiv verbal la adresa mai multor cadre didactice din cadrul Liceului „Vasile Cocea” din localitatea Moldoviţa, a fost imobilizat de către agenţii de poliţie U.R.M., P.G.F., A.A.D. şi B.G.A., din cadrul Secţiei nr.14 de Poliţie Rurală Vama, moment în care aceştia au fost loviţi şi ameninţaţi de către acesta, creându-le o stare de temere.

În aceleaşi împrejurări, Cornel Ștefan Vișoiu, în timp ce se afla în LOGANUL MAI 29557 aflat în dotarea Postului de Poliţie Vatra Moldoviţei, a distrus prin lovirea cu picioarele geamul de la portiera stângă spate a maşinii.

În urma loviturilor primite, persoana vătămată P.G.F. a necesitat pentru vindecare un număr de 1 – 2 zile îngrijiri medicale, persoana vătămată A.A.D. a necesitat pentru vindecare un număr de 1 – 2 zile îngrijiri medicale, persoana vătămată U.R.M. deşi a suferit leziuni nu a necesitat zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, iar persoana vătămată B.A.G. a necesitat un număr de 1 – 2 zile îngrijiri medicale pentru vindecare.

Sesizarea instanţei de judecată prin rechizitoriu nu înlătură sub nici o formă prezumţia de nevinovăţie de care beneficiază inculpatul.

Adauga comentariu