VIDEO Sălbaticul din Frumosu care și-a bătut fără milă copilul cu o bucată de lemn a fost condamnat definitiv la trei ani și patru luni de închisoare. Bărbatul a mai „vizitat” pușcăria după ce și-a violat fiica vitregă

Curtea de Apel Suceava a respins, ca nefondat, apelul inculpatului Marius Matei împotriva sentinței pronunțată de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc prin care individul a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie” și „rele tratamente aplicate minorului”.

 

Inculpatul este obligat să plătească părții civile suma de 10.000 de lei cu titlu de daune morale.

 

Decizia este definitivă.


Vă aducem aminte faptul că, Marius Matei este sălbaticul din Frumosu și-a bătut fără milă copilul cu o bucată de lemn. Bărbatul a ajuns în arest după ce pe Facebook au apărut imaginile îngrozitoare cu tatăl care își bate cu bestialitate copilul. Totul s-a petrecut în luna ianuarie a anului 2021, în comuna Frumosu, județul Suceava.

Filmarea a fost realizata în locuință familiei și se vede cum bărbatul îşi trânteşte fiul de pământ şi îl loveşte apoi în repetate rânduri cu o scândură, sub privirea mamei care în tot acest timp pare să se amuze. Un copil de numai 7 ani din comuna suceveană Frumosu a fost bătut fără milă de propriul tată, un bărbat trecut de prima tinereţe.

Înregistrerea video a ajuns apoi, în împrejurări încă neclare, pe Facebook. În filmare se vede cum bărbatul îşi apucă copilul de gât, îl împinge în poziţie verticală pe sol, cu faţa în sus, după care îl ridică deasupra solului şi îl izbeşte pur şi simplu de podeaua casei. Apoi, pune mâna pe un obiect care pare a fi o scândură şi îl loveşte cu sete pe băiat. În tot acest timp, mama copilului este în încăpere şi priveşte întreaga scenă de pe un scaun, ba chiar pare să se amuze în timp ce trage dintr-o ţigară. Femeia nu intervine ca să îşi apere copilul de mânia tatălui. După apariţia clipului în spaţiul public, poliţiştii suceveni s-au autosesizat şi au început o anchetă. Au luat legătura cu mama băiatului agresat şi au întrebat-o dacă are nevoie de ordin de protecţie şi dacă vrea să depună o plângere împotriva soţului pentru agresiune. Femeia a refuzat categoric să ia vreo măsură.

Cazul a ajuns în atenţia Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava. Asistenţii sociali au făcut o anchetă şi au constatat că familia are 5 copii: unul de 7 ani, doi gemeni de 10 ani şi doi adolescenţi de 14 şi 15 ani.

Când şi-a dat seama că riscă să fie decăzută din drepturile părinteşti, mama a acceptat să părăsească căminul conjugal pentru a se adăposti împreună cu copiii săi într-un centru de îngrijire al Direcţiei de Asistenţă Socială.

Rudele soției sălbaticului din Frumosu care și-a bătut cu cruzime fiul susțin că bărbatul își teroriza familia: „I-a bătut pe toți patru de multe ori”.

După ce individul a petrecut 24 de ore în arestul IPJ Suceava, acesta a fost pus în libertate și plasat sub control judiciar.

Marius Matei știe cum este straiul în penitenciar, deoarece în trecut a fost condamant la opt ani de închisoare pentru că și-a violat fiica vitregă.

Adauga comentariu